Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Ράδιο Αρβύλα» πάνε κόντρα στα δελτία ειδήσεων (βίντεο)

Οι «Ράδιο Αρβύλα» πάνε κόντρα στα δελτία ειδήσεων (βίντεο)

Ετοιμάζονται να βρεθούν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα σκοπεύοντας να… αλλάξουν τις συνήθειές τους. Όπως πρώτα αναφέραμε χθες στο Newsit.gr ο Αντώνης Κανάκης με τους «Ράδιο Αρβύλα» θα είναι την καινούργια χρονιά στη συχνότητα του OPEN, είδηση που επιβεβαιώθηκε μετά από λίγες ώρες με επίσημη ανακοίνωση από το σταθμό.

Μάλιστα όπως… προδώσαμε η παρουσία της αγαπημένης εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα είναι μόνο μία φορά τη βδομάδα αλλά περισσότερες στη ζώνη του prime time. Όπως λοιπόν αποδεικνύεται και με το τρέιλερ του OPEN οι «Αρβύλες» θα… χτυπούν καθημερινά, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

Έτσι μετά τη μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN και απέναντι στα δελτία άλλων σταθμών ο Αντώνης Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρίσκονται καθημερινά στην prime time ζώνη για να… σχολιάζουν αλά Αρβύλα την επικαιρότητα της ημέρας… και όχι μόνο…!

Ο προγραμματισμός του σταθμού είναι οι «Ράδιο Αρβύλες» να βρεθούν στον αέρα του ΟΡΕΝ στις αρχές του Γενάρη, ενώ –τουλάχιστον- δύο φορές  τη βδομάδα να βγαίνει στη late night ζώνη και το «Βινύλιο» που δικαιολογημένα έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές… αλλά και μιμητές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις