Μελάς Βlog

Οι σειρές της ΕΡΤ διαθέσιμες και στους Έλληνες του εξωτερικού

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις σειρές της και οι έλληνες που ζουν στο εξωτερικό δίνει η ΕΡΤ μέσα από την ERT World. 

Από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή, στις 20:00 ώρα Ελλάδας και σε επανάληψη στις 03:00), ενώ από σήμερα ξεκινά η μετάδοση (από το πρώτο επεισόδιο) και της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 22:00 ώρα Ελλάδας και σε επανάληψη τις ίδιες ημέρες στις 09:00.

Επίσης, κάθε Πέμπτη, στις 23:00 και σε επανάληψη στις 04:00 την Παρασκευή θα μεταδίδεται η σειρά «Η τούρτα της μαμάς».

Έτσι, μέσα από την ERT World οι Έλληνες και οι Ελληνίδες του εξωτερικού έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις σειρές μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Οι νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις στο Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα

Οι νέες ραδιοφωνικές παραστάσεις στο Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα

Τεράστια ανταπόκριση είχε η πρόσκληση της ΕΡΤ για παραγωγή ραδιοφωνικών παραστάσεων με σκοπό να μεταδοθούν αποκλειστικά από το Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Για το λόγο αυτό ... Διαβάστε περισσότερα
BarkingWell Media: Δίπλα στην Καινούργιου και τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών

BarkingWell Media: Δίπλα στην Καινούργιου και τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου τάσσεται με ανακοίνωσή της η BarkingWell Media. Η εταιρεία παραγωγής τονίζει, μάλιστα, πως βρίσκεται δίπλα στους παρουσιαστές αλλά απέναντι σε ... Διαβάστε περισσότερα