Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, μας συστήνονται!

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, μας συστήνονται!

Μία MEGA-λη επιστροφή στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από χρόνια απουσίας, αλλά έχοντας προσφέρει στους τηλεθεατές πολύ γέλιο. Δικαιολογημένα λοιπόν εκτιμάται πως και η καινούργια σειρά με την υπογραφή του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα κάνουν τους τηλεθεατές να… Τιρανιστούν από τα γέλια!

Όλα όσα θα δούμε στην καινούργια κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου τη νέα σεζόν στο MEGA συμβαίνουν στο  Κουδουνάρι, μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας. Οι «Συμπέθεροι απ΄ τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Ας τους γνωρίσουμε :

Πένη Νταλαούρα (Ελισάβετ Κωνσταντινίδη): Η αιώνια Ελληνίδα μάνα που ανακατεύεται παντού, θέλει να παρεμβαίνει στη ζωή των παιδιών της, και στο τέλος τα κάνει όλα χειρότερα. 

Λυκούργος Νταλαούρας (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης): Σύζυγος της Πένης. Επίμονος εκεί που δεν πρέπει, υποχωρητικός εκεί που δεν πρέπει. Θέλει να δει την κόρη του να παντρεύεται με ένα πλούσιο γαμπρό.

Λίζα Νταλαούρα (Τζένη Καζάκου): Κόρη της Πένης και του Λυκούργου. Γλυκιά, υποχωρητική και διαλλακτική. Θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό  της οικογένειας που την πνίγει λόγω υπερβολικής προστασίας.

Πωλίνα Βαρδάκα (Μαρία Λεκάκη): Αδερφή της Πένης αλλά το ακριβώς αντίθετο της. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Βαρδάκα και έχει δύο παιδιά. Η Πωλίνα είναι επιπόλαιη, φιλάρεσκη, φαντασμένη και ερωτόληπτη.

Βασίλης Βαρδάκας (Μιχάλης Ρέππας): Σύζυγος της Πωλίνας. Επιπόλαιος, φιλάρεσκος, φιγουρατζής και ερωτύλος. Ο Βασίλης είναι «μέσα στα πράγματα» της μικρής κοινότητας. Λύνει και δένει. Όχι φυσικά με το αζημίωτο. 

Κλαίρη Γκαργκατζούδη (Σοφία Βογιατζάκη): Η εξ απορρήτων και κολλητή φίλη της Πένης, γνωρίζει όλα τα μυστικά της και δίνει πάντα τη λάθος συμβουλή.  Έχει εμπορικό κατάστημα στο χωριό και γνωρίζει πολλά για όλες τις «κυρίες» του χωριού.

Αλφρεντ Ντουρχάϊ (Daniel Nurka): Στην αρχή όλοι νομίζουν ότι είναι λόρδος από το Λονδίνο. Η καταγωγή του είναι από την Αλβανία κι αυτό, στην οικογένεια της αγαπημένης του Λίζας, αποτελεί «πρόβλημα».

Ηλίας Λαλαμπίρδας (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος): Ο βουλευτής της περιοχής. Θα συμμαχήσει με όποιον χρειάζεται για να γίνει αυτό που θέλει. Θα πουλήσει όποιον χρειάζεται, αρκεί να παραμείνει στην Βουλή.

Νία Λαλαμπίρδα (Βάσω Γουλιελμάκη): Η Νία είναι κόπια της Πωλίνας. Είναι γυναίκα βουλευτή, κοσμική, ξιπασμένη, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και εθισμένη στα lifestyle περιοδικά.

Περικλής Μπακλάφας (Πάνος Σταθακόπουλος): Ο Δήμαρχος της πόλης. Έχει όλα τα ελαττώματα του βουλευτή της περιοχής αλλά χωρίς τις ικανότητές του στην εσωκομματική ανέλιξη. H γυναίκα του, η Λίτσα τον κάνει ότι θέλει και τον επηρεάζει στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει.

Λίτσα Μπακλάφα (Μαρία Γεωργιάδου): Μια μαντάμ Μποβαρύ του Θεσσαλικού κάμπου. Γυναίκα με απωθημένα και ματαιωμένες προσδοκίες. Μισεί τους πάντες και πρώτον από όλους τον άντρα της.

Τόλης Κακαλιούρας (Βασίλης Κούκουρας): Ο ωραίος της πόλης. Τον ονειρεύονται όλα τα θηλυκά της περιοχής και αυτός δεν τα αφήνει παραπονεμένα. Είναι όλες ευχαριστημένες μαζί του και πιο πολύ από όλες η γυναίκα του Ντιάνα.

Ντιάνα Κακαλιούρα (Τζένη Μπότση): Η πιο ευτυχισμένη κυρία της πόλης. Ο άντρας της είναι απροκάλυπτα άπιστος, αλλά η ίδια δεν έχει πάρει χαμπάρι όλα τα χρόνια του γάμου τους.

Παυλίνα Γκεγκελέκου (Πηνελόπη Πιτσούλη): Θεία της Πένης και της Πωλίνας. Πάσχει από άνοια δεν αναγνωρίζει της ανιψιές της και το χειρότερο: δεν έχει καταλήξει πως θα μοιράσει την περιουσία της.

Φώτω Γκιουλέκα (Κατερίνα Ζαρίφη): Η επαναστάτρια της πόλης. Δημοτική σύμβουλος, συγκρούεται με τα μεγάλα συμφέροντα της περιοχής αλλά στο τέλος της ημέρας βλέπει και το συμφέρον της.

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» σε σενάριο και σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις αρχές της νέας σεζόν, ενώ εκτός από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στο βασικό καστ της κωμικής σειράς θα υπάρξουν και συμμετοχές πολλών γνωστών και αγαπημένων ακόμα ηθοποιών, ανάλογα με τις εξελίξεις της ιστορίας.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις