Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

OPEN, κοίτα τι έκανες στο opening

OPEN, κοίτα τι έκανες στο opening

Μετά από αρκετό καιρό και αρκετές αναβολές χθες, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός, το OPEN, έκανε επίσημα… ημιτελές opening στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τα στελέχη του σταθμού επέλεξαν… κι αναγκάστηκαν… να κάνουν πρεμιέρα μεσοβδόμαδα και επέλεξαν μάλιστα η πρεμιέρα να γίνει λίγο πριν το prime time, με το πρώτο live πρόγραμμα να είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κι ενώ για το πώς τα πήγε η Έλλη Στάη με την επιστροφή της το αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit έχει ενδιαφέρον να δούμε και το πώς τα πήγε το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού μετά το δελτίο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen χθες, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, από τις 20:00 έως τις 25:59 το OPEN σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό. Ποσοστά που δεν τα λες… υψηλά για μία μάλιστα πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα, γεγονός που όσο και να μην το παραδέχονται στο κανάλι της Παιανίας προϊδεάζει… ανησυχητικά για την πορεία του σταθμού την επόμενη σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι ότι το OPEN πριν το opening, δηλαδή την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στην ίδια ζώνη προγράμματος (από τις 20:00 έως τις 25:59) είχε σημειώσει 6,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό. Βέβαια… ίσως (?:?) να είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα αλλά αν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» τότε στο σταθμό της Παιανίας… πολλοί έχουν… πολλούς λόγους να ανησυχούν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις