Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΟΡΕΝ: Η επίσημη ανακοίνωση για Ιωάννα Λίλη και Νάσο Παπαργυρόπουλο

ΟΡΕΝ: Η επίσημη ανακοίνωση για Ιωάννα Λίλη και Νάσο Παπαργυρόπουλο

Αθλητές δοκιμάζουν και δοκιμάζονται σε αθλήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το δικό τους, μέσα από το οποίο έχουν γίνει γνωστοί και διαπρέψει.

Αθλητές που αποδέχονται την πρόσκληση αλλά κυρίως την Πρόκληση και θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν τις ικανότητές τους σε κάποιο άλλο άθλημα.

Αυτή είναι η ιδέα της καινούργιας ψυχαγωγικής εκπομπής με τίτλο «Η Πρόκληση» που θα κάνει πρεμιέρα στο ΟΡΕΝ τη νέα σεζόν με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη, έχοντας… συναθλητή της τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού «Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Μπορεί ο αθλητής κλειστού στίβου να διαχειριστεί το σκάφος της κωπηλασίας; Τα δυνατά πόδια ενός ποδοσφαιριστή θα τον βοηθήσουν στις δεξιότητες που χρειάζεται το άθλημα των καταδύσεων;

Γέλιο, απρόοπτα αλλά και πολλή δράση σε εξωτερικούς χώρους, σε μία εκπομπή που όπως μαρτυρά και ο τίτλος της κρύβει πολλές “προκλήσεις”.

Ακόμα, οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές μιλάνε και για την πετυχημένη τους διαδρομή στον αθλητισμό. Πώς έφτασαν ως εδώ, τι θυσίες χρειάστηκαν, τι κρατάνε και τι αφήνουνε από αυτό το μαγικό ταξίδι, πώς αντιμετώπισαν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν αλλά και πώς διαχειρίστηκαν τις νίκες και τις ήττες τους.»

Τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του OPEN ξεκίνησαν και στην «Πρόκληση» της Ιωάννας Λίλη έχουν ανταποκριθεί αρκετά πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού, έχοντας δίπλα τους τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για να βοηθάει και να τους εμψυχώνει στις νέες προκλήσεις. Η «Πρόκληση» θα κάνει πρεμιέρα στο ΟΡΕΝ στην αρχή της νέας σεζόν και από τις… ταχύτητες που θα πιάσει στην κούρσα της τηλεθέασης θα κριθεί και αν οι τηλεθεατές ανταποκριθούν… στην πρόσκληση…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις