Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Όσο έχω εσένα» – Βίντεο από την καινούργια σειρά

«Όσο έχω εσένα» – Βίντεο από την καινούργια σειρά

Το παρών και στη μυθοπλασία θέλει να δώσει την καινούργια σεζόν ο ΣΚΑΪ βγάζοντας στον αέρα μία καθημερινή σειρά με τίτλο «Όσο έχω εσένα».

Τη διασκευή του σεναρίου έχει κάνει η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος και πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Βαλατσού, Κατερίνα Παπασιδέρη , Άρης Σιάμπης.

Στο ρόλο της «Ντίντη» η Υρώ Μανέ, της «Άντζελας» η Ελένη Κρίτα και του «Μάκη» ο Κώστας Κόκλας.

Η ιστορία ξεκινά με τον Γιώργο (Δημήτρη Κουρούμπαλη) που αφήνει έγκυο τη Μελίνα (Ευγενία Σαμαρά), υπάλληλό του στην εταιρία. Η εγκυμοσύνη οδηγεί τη σχέση τους στον χωρισμό, όμως η Μελίνα αποφασίζει να αναθρέψει μόνη της το παιδί της. Οκτώ χρόνια μετά, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στη Μελίνα, αφού μια διαθήκη θα ανατρέψει τη ζωή όλων, που θα αναζητούν τον αρσενικό απόγονο της οικογένειας, στον οποίο θα κληρονομηθεί η εταιρία. Ο Γιώργος θα αναζητήσει τότε τον κληρονόμο του, ενώ ο ξάδελφος του Άλκης (Νικόλας Μπράβος), θα αναγκαστεί να μετακομίσει στη φτωχογειτονιά που κατοικεί η Μελίνα, η οποία θα του συμπαρασταθεί μαζί με τον πατέρα της, τον Μάκη (Κώστα Κόκλα) στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει!

Δείτε ένα βίντεο με αποσπάσματα από τη σειρά

https://www.youtube.com/watch?v=svkKqpiQHyQ

Η σειρά είναι προγραμματισμένη να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ καθημερινά, στις 18:45, από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, αλλά θα κάνει πρεμιέρα μία μέρα πριν, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ με τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν ένα διπλό επεισόδιο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις