Site icon NewsIT

Όταν ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας έπαιζε κιθάρα με Σαββόπουλο και Κατσιμιχαίους

28.01.2022 | 13:51
Όταν ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας έπαιζε κιθάρα με Σαββόπουλο και Κατσιμιχαίους

Δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη μουσική, έστω και αν τον κέρδισε η δημοσιογραφία και πλέον είναι Πρόεδρος στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η φωτογραφία που «αποκάλυψε» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποδεικνύει ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας συμμετείχε ενεργά σε σημαντικά μουσικά και τηλεοπτικά δρώμενα, όπως στην εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» που πρόβαλε η ΕΡΤ και έφερε την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου.

Όπως ανέφερε στη φωτογραφία που «ανέβασε» ο Νίκος Πορτοκάλογλου «Πριν 35 χρόνια με εκλεκτή παρέα, ηχογραφώντας το Καλοκαιράκι για την μυθική εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι». Από αριστερά καθιστοί ο ηχολήπτης που δεν θυμάμαι το όνομα του, Διονύσης Σαββόπουλος και όρθιοι Μιχάλης Μουστάκης (Φατμέ), Γιάννης Γιοκαρίνης, Πάνος Κατσιμίχας, Κωνσταντίνος Ζούλας και ο γράφων.» Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο, αφού από πέρυσι στην ΕΡΤ1 προβάλλεται μία σύγχρονη σπουδαία μουσική εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί», που θα αφήσει με τη σειρά της σπουδαίο υλικό για τις επόμενες γενιές…! 

Δείτε την ανάρτηση 

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version