Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παίζουμε πάλι Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Παίζουμε πάλι Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Επιστρέφει με ανανεωμένο πλατό, καινούργια παιχνίδια, αλλά με τον ίδιο σκοπό: να συνεχίσει να χαρίζει ευχάριστα, κεφάτα και… παιχνιδιάρικα μεσημέρια.

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού “Στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής, οι φετινές ομάδες θα δοκιμαστούν σε παλιά και αγαπημένα, αλλά και σε δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια, πολύ πρωτότυπα και εξίσου διασκεδαστικά.

Πρόκειται για το «Emoji», ένα high tech παιχνίδι σκέψης και παρατηρητικότητας και το «Τραγούδι με ακουστικά», στο οποίο οι παίκτες τεστάρουν τις γνώσεις τους στο τραγούδι.

Με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της εκπομπής, θα ταξιδέψουμε και φέτος στον κόσμο της ψυχαγωγίας, μέσα από το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.”

Κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση και… ο χρόνος αρχίζει από «»!

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί από τη Δευτέρα και καθημερινά, στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια θα… ρουκζουκάρει για 5η σεζόν με παίκτες που θα διεκδικούν τα δώρα, προσφέροντας όμως ξανά στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις