Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιο Brexit; Το Game of Thrones τους “καίει”

Ποιο Brexit; Το Game of Thrones τους “καίει”

Έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που περιμένουν με ανυπομονησία την προβολή του 8ου και τελευταίου κύκλου της. Μάλλον δεν είναι να απορεί κανείς που η εξέλιξη του Game of Thrones απασχολεί περισσότερο από ένα άλλο… σήριαλ, αυτό του Brexit.

Μετά από έρευνα μάλιστα που έγινε, το «Game of Thrones» θεωρήθηκε ως η σημαντικότερη σειρά του 21ου αιώνα ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση θεωρούν ότι οι πρωταγωνιστές της θα ήταν ιδανικοί να χειριστούν το Brexit!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του advanced.com σε έρευνα που έγινε σε 400 ενήλικες το 42% ανέδειξε τη σειρά ως την καλύτερη που έχει προβληθεί έως τώρα, ενώ το 19%… ομολόγησαν πως η εξέλιξη στην ιστορία της τους απασχόλησε περισσότερο από το Brexit. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι το 41% θεωρεί ότι ο Jon Snow, ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Κιτ Χάρινγκτον θα χειριστεί καλύτερα το Brexit.

Επίσης από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι οι περισσότεροι… ελπίζουν σε ένα happy end της δημοφιλούς σειράς, αλλά ο Jamie Field, MD της TopLine Film, δήλωσε:  «Ένα ευτυχές τέλος θα ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο».

Το τι θα γίνει θα το μάθουμε  στις14 Απριλίου που θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο 8ος και τελευταίος κύκλος της, τον οποίο στη χώρα μας μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά από τη Nova που θα την προβάλλει ταυτόχρονα με την Αμερική.

Αξίζει δε να αναφέρω ότι η συνδρομητική πλατφόρμα την 1η Απριλίου εγκαινιάζει ένα special pop-up κανάλι, το NovaThronesHD, με όλους τους κύκλους και με αποκλειστικό backstage υλικό της σειράς.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις