Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιος Παπαδόπουλος; : Η καινούργια κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Ποιος Παπαδόπουλος; : Η καινούργια κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Το ζητούμενο, η απαίτηση για να το θέσω πιο ορθά, από τους τηλεθεατές είναι το γέλιο. Αυτό λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν φαίνεται να το περνούν στα ψιλά, αφού αποφάσισαν να ανταποκριθούν εγκρίνοντας την παραγωγή μίας κωμικής σειράς που οι έως τώρα συντελεστές μας προϊδεάζουν πολύ θετικά για το αποτέλεσμα.

Έτσι είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα κάνουν το ντεμπούτο τους οι Παπαδόπουλοι. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι δύο ζευγάρια, δύο οικογένειες που τις χωρίζουν πολλά… αλλά πάρα πολλά. Κατ’ αρχάς προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, με διαφορετικές συνήθειες, ενδιαφέροντα… και πολλά ακόμα διαφορετικά στην καθημερινότητά τους. Τελικά όμως, μετά από μία… καταστροφή, αυτοί οι διαφορετικοί χαρακτήρες θα αναγκαστούν να συγκατοικήσουν σε ένα μεγάλο σπίτι… με ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα… που θα προκαλούν κωμικές καταστάσεις για τους έξω, δηλαδή τους τηλεθεατές.

Το πώς θα κινηθούν αυτοί οι διαφορετικοί ήρωες θα το ορίζουν οι δύο έμπειροι σεναριογράφοι, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή που έχουν διανύσει πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα με επιτυχημένες κι αγαπημένες ιστορίες. Την… τρέλα και τη διαφορετικότητα όμως, των ηρώων θα βάζει σε σκηνοθετική… τάξη ο Βασίλης Μυριανθόπουλος που δικαιολογημένα εκτιμούμε πως με την εμπειρία του θα δώσει κινηματογραφική ματιά στην τηλεοπτική κωμική σειρά.

Τίτλος της «Ποιος Παπαδόπουλος;» και σίγουρα η επιλογή του πολύ κοινού ελληνικού επωνύμου δεν είναι τυχαία αφού πολλοί θα… ταυτιστούν είτε με τους μεν… είτε με τους δε…! Αν και θα μπορούσα να γράψω ποιοι θα είναι οι τηλεοπτικοί Παπαδόπουλοι… θα το αποφύγω γιατί ακόμα δεν έχουν πέσει οριστικές υπογραφές με τους πολύ γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς που προορίζονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν η καινούργια κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» να απαντά… με πολύ γέλιο δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές δύο φορές τη βδομάδα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις