Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποντάρουν στο γέλιο – Ανατροπή από τον ΑΝΤ1

ANT1 ΑΝΤ1 antenna

Μία ευχάριστη αλλά και πρωτότυπη τηλεοπτική πρόταση ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου για την επόμενη σεζόν. Μία πρόταση που αν γίνει… έτσι όπως πρέπει να γίνει τότε αναμένεται να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που έχει ανάγκη να γελάσει!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν την επόμενη σεζόν να δώσουν χώρο και χρόνο στο πρόγραμμά τους στο stand up comedy με δικές τους παραγωγές κι όχι με μαγνητοσκοπήσεις έτοιμων παραστάσεων, «χτίζοντας» δηλαδή το δικό τους «Comedy Room».

Και πριν βιαστούν να πουν κάποιοι «βαρετό» θα πρέπει να αναφέρω ότι το μοντέρνο αυτό είδος κωμωδίας όταν γίνεται έτσι όπως πρέπει να γίνεται έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σκοπός λοιπόν του ΑΝΤ1 είναι το «Comedy Room» του να είναι «πηγή» stand up comedy παραστάσεων που θα γίνονται για την τηλεόραση, δηλαδή με «τηλεοπτική ματιά» κι όχι τη λογική «στήσαμε κάποιον στη σκηνή, του βάλαμε και μία κάμερα απέναντι και ό,τι γράψει παίζει»! Να αναφέρω, ή μάλλον να θυμίσω τη δικαιολογημένη επιτυχία του «Αλ τσαντίρι νιουζ» που ήταν… παραλλαγή stand up comedy με χιλιάδες τηλεθεατές να απολαμβάνουν την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου!

Σε αυτή τη λογική λοιπόν στον ΑΝΤ1 σκέφτονται να στήσουν το «Comedy Room» τους φιλοξενώντας πρόσωπα με έξυπνο κωμικό κείμενο και αν τα καταφέρουν τότε θα είναι και… «escape room» για τους τηλεθεατές που θα… δραπετεύσουν από τα ίδια και τα ίδια που λαμβάνουν χώρα στο σύγχρονο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις