Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για το Game Night Late

Πρεμιέρα για το Game Night Late

Μία νέα αθλητική εκπομπή κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με σκοπό να αναλύουν και να παρουσιάζουν τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα. Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη θα σχολιάζουν στο Game Night Late με τη δική τους ματιά όσα συμβαίνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «Η εκπομπή Game Night Late θα βρίσκεται παντού και θα μας μεταφέρει εικόνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, με LIVE συνδέσεις με όλα τα γήπεδα του κόσμου, ξεχωριστές αποστολές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και κάλυψη των αγώνων με ειδικές ενότητες, στήλες και ενδιαφέροντες καλεσμένους. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των εκπομπών, θα υπάρχει και ειδική ενότητα με τον Αλέξανδρο Τρίγκα, ο οποίος θα καταθέτει τη γνώμη του, αλλά και προτάσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής.

Super League, Champions League, EuroLeague, Europa League, Conference League και NBA, καθώς και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης μπαίνουν στην τελική ευθεία και η εκπομπή «Game Night Late» θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους τηλεθεατές με ανάλυση και σχολιασμό όσων συμβαίνουν.»

Η νέα αθλητική εκπομπή, με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Διαμαντόπουλο, έρχεται στον ΑΝΤ1 την Τρίτη 18 Απριλίου και κάθε Τρίτη στη 01:50 και Παρασκευή στις 23:00, θα προσπαθήσει να γίνει η νέα αθλητική συνήθεια των φιλάθλων όλων των ομάδων και όλων των αθλημάτων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις