Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για το VOICE με αλλαγή στο BIG BROTHER

Πρεμιέρα για το VOICE με αλλαγή στο BIG BROTHER

To VOICE έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές αφού είναι το… μακροβιότερο talent show στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και ετοιμάζεται να επιστρέψει, αλλάζοντας ακόμα και τα σχέδια του Big Brother.

Ενώ λοιπόν αρχικά στον ΣΚΑΪ είχαν αποφασίσει ότι το live του «Μεγάλου Αδερφού» θα ήταν κάθε Κυριακή τελικά άκουσαν… φωνή και άλλαξαν. Έτσι το live του Big Brother θα κάνει πρεμιέρα μεθαύριο, το Σάββατο 29 Αυγούστου αλλά θα προβάλλεται πλέον κάθε Παρασκευή βράδυ, ενώ κάθε Κυριακή τη θέση του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα παίρνει το δημοφιλές talent show.

Την ερχόμενη βδομάδα μάλιστα ξεκινούν τα γυρίσματα και οι καινούργιοι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν με τις τραγουδιστικές ικανότητές τους να γυρίσει έστω ένας από τους coach που και αυτή τη σεζόν θα είναι οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης, ενώ στην παρουσίαση θα είναι πάλι ο Γιώργος Λιανός.

Ο 7ος για τη χώρα μας κύκλος του VOICE είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με σκοπό να κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις