Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Τι ετοίμασε για την επιστροφή του

Πρεμιέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Τι ετοίμασε για την επιστροφή του

Κάθε εμπόδιο για καλό… λέει ο θυμόσοφος λαός και μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μην ταξίδεψε φέτος για Μαδαγασκάρη αλλά ύστερα από αρκετά εμπόδια πήρε το «εισιτήριο» για να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο με κάτι που ήθελε πολύ, το talk show του.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Αντώνη Κανάκη ο ΑΝΤ1 «επιστράτευσε» τον παρουσιαστή για να ενεργοποιήσει ξανά τη late night ζώνη του προγράμματός του και όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου από το κανάλι του Αμαρουσίου

“Η σωστή late night show συνταγή, το «The 2Night Show», επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, στην πρώτη εκπομπή του «The 2Night Show» για τη φετινή σεζόν o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μετά από αρκετό καιρό, ο καλλιτέχνης δίνει αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μιλάει ανοιχτά για την καριέρα, τη ζωή και τη σχέση του με την παρουσιάστρια και μοντέλο, Ευαγγελία Αραβανή. Ο Νίκος Οικονομόπουλος «αφήνεται» ολοκληρωτικά στα χέρια του Γρηγόρη και αποκαλύπτει πτυχές της ζωής του, που μέχρι σήμερα δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης καλωσορίζει την Τρισεύγενη, τη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Σε έναν απολαυστικό διάλογο, η «γιαγιά» σχολιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Επόμενη καλεσμένη είναι η Ζένια Μπονάτσου, η οποία είναι «ανοιχτό βιβλίο» όσον αφορά τη ζωή και τα επαγγελματικά της. Μιλά με νοσταλγία για τον πατέρα της, τον Βλάσση Μπονάτσο και απαντά στα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για το θάνατο του. Έπειτα, αναφέρεται στον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την αιτία που δεν έχουν πλέον επαφές. Αποκαλύπτει επίσης, τον τρόπο με τον οποίο βίωσε και διαχειρίστηκε την απώλεια της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη. Επιπλέον, απαντά στο αν θα ήθελε η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, να φτιάξει τη ζωή της και να ξαναπαντρευτεί. Τέλος η Ζένια Μπονάτσου δοκιμάζεται με το Γρηγόρη στο παιχνίδι με τα ακουστικά. Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής και θα γλιτώσει από την επίπονη διαδικασία της ποινής;

Από το πρώτο επεισόδιο και σε κάθε επεισόδιο, οι «The Wixers», ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης φέρνουν την τρέλα του Netwix, του νεανικού web καναλιού του ΑΝΤ1, στη μικρή οθόνη συνεχίζοντας να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… ατελείωτη πλάκα με όλους και με όλα. Για χάρη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Νight Show» μετονομάζονται σε «ΜΥΓΕΣ» και στο πρώτο επεισόδιο εισβάλουν στο δημαρχείο Αθηναίων και προσπαθούν να εξηγήσουν, γιατί η Αθήνα διακρίθηκε ως η «πιο καινοτόμος πόλη της Ευρώπης».

Στη δεύτερη εκπομπή για τη φετινή σεζόν, αύριο, Τρίτη 27 Νοεμβρίου o Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Πουλιά Στον Αέρα».

Η αγαπητή ηθοποιός, σε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλάει για τη ζωή της, τη σχέση λατρείας που έχει με την κόρη της Δανάη Μπάρκα, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστο το «μαύρο» που έπεσε στο MEGA. Παράλληλα, «πέφτει θύμα» στα χέρια του Γρηγόρη, όταν ένας κλόουν εισβάλει στο πλατό και την «καρφώνει» με το έντονο βλέμμα του.
Επιπλέον, η Βίκυ Σταυροπούλου παίζει ένα καινούριο παιχνίδι, στο οποίο καλείται να βρει το επάγγελμα 5 ατόμων, μόνο από το πρόσωπο τους και χωρίς να της δοθεί κάποιο άλλο στοιχείο. Άραγε θα τα καταφέρει ή θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες; Τι ποινή της επιφυλάσσει ο Γρηγόρης αν αποτύχει να μαντέψει σωστά;

Δεύτερος καλεσμένος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αποκαλύπτει με ποιους celebrities έχει ανοιχτά μέτωπα και γιατί. Παράλληλα, αποδέχεται την πρόκληση να παίξει με τον Γρηγόρη ένα καινούριο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι, ότι κανείς τους δεν θα τη βγάλει «καθαρή».

Οι «ΜΥΓΕΣ» ξαναχτυπούν και σε αυτό το επεισόδιο. Αύριο, Τρίτη 27 Νοεμβρίου, με αστείρευτο χιούμορ και τον μοναδικό τους τρόπο, «στοχεύουν» σε ανυποψίαστους πολίτες. Όλα περιστρέφονται γύρω από μια βαλίτσα, η οποία κρύβει ένα μυστικό. Πού θα πάει τελικά αυτή η βαλίτσα;

Πριν κλείσει η βραδιά, ο Γρηγόρης υποδέχεται τη δύο φορές χρυσή Παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Καρολίνα Πελενδρίτου. Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, η Καρολίνα μιλάει χωρίς δισταγμό για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για τη στήριξη που δέχεται από την οικογένεια της, καθώς και για τα κακεντρεχή σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για το πρόσωπό της.
Δεν παραλείπει να αναφερθεί στα ανεπαρκή μέτρα που έχει λάβει το κράτος, ώστε να διευκολύνει τη καθημερινότητα των ανθρώπων με κάθε είδους αναπηρία.
Τέλος μιλάει για τη σχέση και το γάμο της με τον αθλητικογράφο και σπορκάστερ, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, την πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού και το κλείσιμο της αυλαίας μιας λαμπρής καριέρας στην κολύμβηση”.

Αυτά λοιπόν ετοίμασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τις δύο πρώτες εκπομπές του της φετινής σεζόν ευελπιστώντας να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να τον παρακολουθήσουν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις