Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για τους Δεκατιανούς, Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη

Πρεμιέρα για τους Δεκατιανούς, Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη

Μία ακόμα αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με δύο νέες αφίξεις, ή για να ακριβολογώ, μία επιστροφή και μία νέα συνεργασία. Σύντομα μάλιστα θα πουν την πρώτη «καλημέρα» από τη συχνότητα του σταθμού δίνοντας κάθε σαββατοκύριακο ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Τα σαββατοκύριακα λοιπόν, αμέσως μετά την «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα παίρνουν θέση ο Γιάννης Πιτταράς που αποχώρησε από την ΕΡΤ και επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου με τον Γιώργο Γρηγοριάδη που αποχώρησε από τον ALPHA μετά από μακρόχρονη συνεργασία. Οι δύο δημοσιογράφοι ως «Δεκατιανοί», όπως θα ονομάζεται η εκπομπή τους θα είναι στον αέρα τα σαββατοκύριακα από τις 10 έως τις 12 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επιστρέφει στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.»

Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα αναφέρεται ότι οι Δεκατιανοί είναι «Ένα ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση, που θα σε κρατήσει» και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 27 Αυγούστου και να μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο από τις 10 έως τις 12 το πρωί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις