Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόκληση από την Ιωάννα Λίλη

Πρόκληση από την Ιωάννα Λίλη

Μία ψυχαγωγική εκπομπή με καλεσμένους από τον αθλητικό χώρο που θα πρέπει όμως, να αποδείξουν τις ικανότητές τους σε κάποιο άλλο άθλημα κι όχι σε αυτό που έχουν κερδίσει το χειροκρότημα και μετάλλια.

Η Ιωάννα Λίλη είναι η οικοδέσποινα της καινούργιας εκπομπής στο ΟΡΕΝ που θα προσκαλεί… για να προκαλεί! Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

«Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Μπορεί ο αθλητής κλειστού στίβου να διαχειριστεί το σκάφος της κωπηλασίας; Τα δυνατά πόδια ενός ποδοσφαιριστή θα τον βοηθήσουν στις δεξιότητες που χρειάζεται το άθλημα των καταδύσεων; Ακόμα, οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές μιλάνε και για την πετυχημένη τους διαδρομή στον αθλητισμό. Πώς έφτασαν ως εδώ, τι θυσίες χρειάστηκαν, τι κρατάνε και τι αφήνουνε από αυτό το μαγικό ταξίδι, πώς αντιμετώπισαν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν αλλά και πώς διαχειρίστηκαν τις νίκες και τις ήττες τους.»

Η Πρόκληση κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στο OPEN και η πρώτη που αποδέχεται την πρόσκληση από την Ιωάννα Λίλη είναι η Πηγή Δεβετζή, η Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα του άλματος εις τριπλούν και μία από τις κορυφαίες του αθλήματος που αυτή τη φορά όμως, θα δοκιμαστεί σε ένα πρωτόγνωρο άθλημα για αυτή, στο θαλάσσιο σκι. Θα τα καταφέρει ή θα τα βρει κάπως δύσκολα; Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος θα δοκιμαστεί και αυτός στο ίδιο άθλημα μαζί της και θα την «προκαλέσει» επί ίσοις όροις… γιαι να αποδειχτεί ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις