Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπα έκπληξη στο OPEN

Πρόσωπα έκπληξη στο OPEN

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει πολύ καιρό και όπως φαίνεται… καρποφόρησαν καθώς βρίσκονται μόλις πριν την τελική υπογραφή.

Μάλλον, για να είμαι ακριβής, βρίσκονται πριν τις τελικές υπογραφές καθώς δεν αναφέρομαι σε ένα αλλά σε τέσσερα νέα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα ανήκουν σύντομα και επίσημα στο κανάλι της Παιανίας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ενδυναμώνεται η «ηγετική πυραμίδα» του OPEN και μάλιστα ακόμα και με πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Τα δύο από αυτά όμως έχουν μακρά θητεία και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Επιθυμία τους, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, είναι να δημιουργηθεί μία τετραμελής ομάδα που θα έχει συμβουλευτικό κυρίως χαρακτήρα με σκοπό να ενισχύσουν με τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και των άλλων Μέσων που ανήκουν στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Κατ’ αρχάς λοιπόν στην ομάδα αυτή ανήκει ο Γιώργος Λεβέντης που επί σειρά ετών βρισκόταν στην «ηγετική πυραμίδα» του ΑΝΤ1 ενώ τα τελευταία χρόνια μένει στο εξωτερικό όπου συνεχίζει όπως είναι φυσικό να ασχολείται με τα τηλεοπτικά… και όχι μόνο, σε διεθνές επίπεδο. Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια… ανατροπή τότε σύντομα μέσα από τη συνεργασία του με το OPEN θα ασχοληθεί ξανά με το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. 

Ένα ακόμα πρόσωπο που έχει δεχτεί πρόταση να συνεργαστεί με την «ομάδα» φαίνεται ότι είναι ο Τέρενς Κουίκ που μπορεί να ασχολείται με την πολιτική σκηνή αλλά ε… μην ξεχνάμε τον πρότερο και επί σειρά ετών τηλεοπτικό ρόλο του

Εκτός όμως από τον Γιώργο Λεβέντη και τον Τέρενς Κουίκ την τετραμελή ομάδα θα συμπληρώσουν δύο ακόμα πρόσωπα που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, τα οποία ασχολούνται ενεργά με τα Μέσα και τη σύγχρονη τεχνολογία τους.

Βέβαια, όπως ανέφερα η ομάδα θα είναι κυρίως συμβουλευτική με σκοπό την ενδυνάμωση των Μέσων που διαθέτει ο επιχειρηματίας αφού με πολλά από όσα έχουν γίνει το κοινό είναι… beyond…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις