Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρωτιά για τις «Άγριες Μέλισσες» – Η αλήθεια με νούμερα

Πρωτιά για τις «Άγριες Μέλισσες» – Η αλήθεια με νούμερα

Οι Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν από χθες να πετούν για δεύτερη σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα και όπως καταγράφουν οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen… τσίμπησαν τους περισσότερους τηλεθεατές κατακτώντας την κορυφή της κατάταξης στη ζώνη προβολής τους.

Επειδή από το πρωί έχω διαβάσει και ακούσει πολλές… αναλύσεις για το τι έγινε χθες στη «μάχη» της τηλεθέασης με κάποιους μάλιστα να αναφέρουν εντελώς λάθος…. και μάλλον …. κατά λάθος βεβαίως βεβαίως, ποσοστά τηλεθέασης, να πούμε τα πράγματα με αριθμούς. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen οι «Άγριες Μέλισσες» κατέγραψαν 25,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, συγκεντρώνοντας περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 από όλα τα προγράμματα που βρίσκονταν απέναντί τους εκείνη την ώρα.

Και για να είμαι απόλυτα ακριβής, μόνο το πρώτο τέταρτο της μετάδοσής τους (από 22:00 έως 22:14) οι «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκαν λίγο πίσω από τις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, ενώ καθ’ όλη την υπόλοιπη διάρκειά της η σειρά του ΑΝΤ1, έως και τις 23:35 που ολοκληρώθηκε, παρέμεινε η επιλογή περισσότερων τηλεθεατών.

Από την άλλη για να (συνεχίσω να) είμαι ακριβής, αν και στο γενικό σύνολο οι «Άγριες Μέλισσες» κατέκτησαν την κορυφή στην κατάταξη της τηλεθέασης, εντούτοις στο δυναμικό κοινό, δηλαδή τους τηλεθεατές ηλικίας 18-54 ετών, βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της ζώνης προβολής τους με μέσο όρο 23,5%, ενώ για ένα τέταρτο (από 22:30 έως 22:44) συγκέντρωσαν στον ΑΝΤ1 περισσότερους τηλεθεατές του δυναμικού κοινού από τα υπόλοιπα κανάλια, κάτι που είναι σαφές ότι… αγριεύει ορισμένους και τους χαλά την… ευτυχία, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν περίεργη… οπτική στην… ανάλυσή τους.

Βέβαια πέρα από τα νούμερα της τηλεθέασης… και τα νούμερα που λένε ό,τι θέλουν… η σειρά του ΑΝΤ1 απέδειξε και χθες ότι δικαιολογημένα κέρδισε περισσότερους τηλεθεατές με την ιστορία των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη να «ζωντανεύει» από σπουδαίες ερμηνείες ηθοποιών και με σύγχρονη σκηνοθετική ματιά.

Απόψε λοιπόν, στις 22:00, οι «Άγριες Μέλισσες» θα είναι πάλι στον αέρα… γλυκαίνοντας τηλεθεατές… και πικραίνοντας κάποιους άλλους!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις