Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ράντου, Λαμπρόγιαννη και Μπαξεβάνη βρήκαν τους γιους τους

Ράντου, Λαμπρόγιαννη και Μπαξεβάνη βρήκαν τους γιους τους

Μία από τις πιο αγαπημένες «μαμαδίστικες» φράσεις θα είναι ο τίτλος της καινούργιας σειράς που θα βγει σύντομα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η διοίκηση αποφάσισε να ενισχύει ακόμα περισσότερο το ψυχαγωγικό προφίλ της ΕΡΤ και δη στον –επί σειρά ετών ξεχασμένο για τη δημόσια τηλεόραση- τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας.

Ο… μαμαδίστικος τίτλος της είναι «Ζακέτα να πάρεις» και όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα (Το σόι σου, Σπίτι είναι κ.ά), ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος (Είσαι το ταίρι μου, Παρά πέντε, Σαββατογεννημένες, Safe Sex, κ.ά.), με τις τρεις πρωταγωνίστριες ηρωίδες να ενσαρκώνονται από τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η σειρά καταγράφει  την ιστορία τριών γυναικών-μανάδων, τόσο διαφορετικών, αλλά και τόσο ίδιων μεταξύ τους που κατεβαίνουν στην Αθήνα για μια σύντομη επίσκεψη στους μοναχογιούς τους, που μάλλον θα κρατήσει λίγο… παραπάνω!

Η εταιρεία παραγωγής λοιπόν αναζητούσε τους ηθοποιούς για τους άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτούς των… ηρώων υιών που θα υπομένουν τις παραξενιές και παρεμβάσεις των μανάδων τους.  Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι τους δύο «γιους» θα ενσαρκώσουν ο Βασίλης Αθανασόπουλος και ο Μιχάλης Τιτόπουλος, δύο νέοι αλλά ταλαντούχοι ηθοποιοί που έχουν κερδίσει το θεατρόφιλο κοινό με τις ερμηνείες τους σε σημαντικές παραστάσεις και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσουν και τους τηλεθεατές μέσα από την καινούργια σειρά της ΕΡΤ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και ο τρίτος «γιος» με σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε το αργότερο στις αρχές Απριλίου η «Ζακέτα» να βγει στον αέρα της ΕΡΤ1 και να… ζεστάνει με το γέλιο της τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις