Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Η Καλλιόπη αποκαλύπτει το μυστικό και ο Μαθιός ανακαλύπτει τον έρωτα του Αστέρη με την Αργυρώ

Σασμός: Η Καλλιόπη αποκαλύπτει το μυστικό και ο Μαθιός ανακαλύπτει τον έρωτα του Αστέρη με την Αργυρώ

Η αποκάλυψη ενός κρυμμένου μυστικού που έχει προκαλέσει πολλά δεινά σε ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, αλλά και η ανακάλυψη ενός έρωτα προκαλούν δραματικές εξελίξεις.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, η Καλλιόπη αποφασίζει και αφηγείται τη δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της…! Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη. Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψή της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;

Η συγκλονιστική συνέχεια του Σασμού απόψε, στις 9, που μέσα από τη συχνότητα του ALPHA οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα ακόμα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις