Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: το δίλημμα του Νικηφόρου και η «επιστροφή» του Πέτρου

Σασμός: το δίλημμα του Νικηφόρου και η «επιστροφή» του Πέτρου

Την αλήθεια καλούνται να διαχειριστούν ορισμένοι από τους ήρωες στο Σασμό, την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, ενώ άλλοι βιώνουν για μία ακόμα φορά τον πόνο του «αποχαιρετισμού».

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Είναι τρομοκρατημένος και ο Αστέρης προσπαθεί να του συμπαρασταθεί. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Μύρωνας επιστρέφει…

Η επιχείρηση «ξηλώματος» του μεγαλύτερου κυκλώματος της Κρήτης είναι εν εξελίξει και οι πρώτες ενισχύσεις από διάφορα αστυνομικά τμήματα της Κρήτης καταφθάνουν. Ανάμεσα σε αυτούς και ένα γνώριμο και αγαπητό πρόσωπο…!

 

 

Από την άλλη, ο Σταύρος βρίσκεται εκτός εαυτού με τον αδελφό του, γιατί δε κάνει καμία προσπάθεια να απαλλαγεί από τον εθισμό του. Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων, αφού «επιστρέφει» ο Πετρής για να «πάρει» κοντά του το πιο αγαπημένο του πλάσμα, τη Μανταρίνα…!

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα είναι στη συχνότητα του ALPHA με καταιγιστικές εξελίξεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις