Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σε ξένα χέρια: Επίσημα στην ΕΡΤ η καινούργια σειρά με Μπέζο και Σκιαδαρέση

Σε ξένα χέρια: Επίσημα στην ΕΡΤ η καινούργια σειρά με Μπέζο και Σκιαδαρέση

Το πράσινο φως πήρε επίσημα χθες από τη διοίκηση της ΕΡΤ η καινούργια καθημερινή κωμική σειρά με τίτλο «Σε ξένα χέρια» και με πολύ καλούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr  πρόκειται για πρωτότυπο σενάριο του έμπειρου Γιώργου Κρητικού και όχι για κάποια ιστορία που βασίζεται σε ξένη σειρά. Στο επίκεντρο δύο «ορκισμένοι εχθροί», μεγαλοεπιχειρηματίες κι ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς, που στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους, ακόμα και το πώς βλέπουν ο ένας τον άλλον!

Τους δύο αυτούς ήρωες θα ενσαρκώσουν ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία για πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Ρένια Λουιζίδου και η Βάσω Λασκαράκη.

Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Στέφανος Μπλάτσος και η παραγωγή είναι της J.K. Productions, που χθες πήρε επίσημα την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ για παραγωγή 170 επεισοδίων.

Η καινούργια κωμική σειρά «Σε ξένα χέρια» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ στις αρχές της σεζόν και μαζί με το δεύτερο κύκλο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα δίνουν καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις