Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σιωπηλός Δρόμος: Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Σιωπηλός Δρόμος: Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Τίτλους τέλους θα ρίξει αυτή την Κυριακή η σειρά του MEGA σε σενάριο του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη.

Στο τέλος του «Σιωπηλού Δρόμου» ο κάθε ήρωας θα βρει τη δική του αλήθεια κι ο Δρόμος αποκτά Φωνή, με την «αλήθεια» τους να πληγώνει πολλούς!

Στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο, και ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος.

Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή. Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών, εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Βαρδής Μαρινάκης και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Μεθαύριο, την Κυριακή 4 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, ο Σιωπηλός Δρόμος ολοκληρώνει τη διαδρομή του μέσα από τη συχνότητα του MEGA έχοντας κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις