Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σώσε με: Το αστυνομικό θρίλερ του ΑΝΤ1+

Σώσε με: Το αστυνομικό θρίλερ του ΑΝΤ1+

Η πρωτότυπη ιστορία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών αναγνωστών, όπως αναμένεται να γίνει και με την τηλεοπτική της μεταφορά.

Το best seller μυθιστόρημα «Σώσε με» του Δημήτρη Σίμου, (εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ), κατάφερε με την πλοκή του να κερδίσει και τα στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1 που αποφάσισαν να το μεταφέρουν στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Στο επίκεντρο της ιστορίας μία μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), που επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…!

Σε μια κοινότητα εύθραυστων ισορροπιών, που κρύβει ζοφερά μυστικά, οι δαίμονες και τα τραύματα του παρελθόντος στοιχειώνουν τις δύο γυναίκες. Σε ένα κυνήγι με εχθρό τον χρόνο, θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στον τρόμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με το πάθος, τη λύτρωση και την εκδίκηση.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ το σενάριο υπογράφει o Δημήτρης Σίμος, ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Βαγγέλης Νάσης.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και το αστυνομικό θρίλερ «Σώσε με», σε εκτέλεση παραγωγής των Antenna Studios, αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Δεκέμβριο του 2022 αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, εμπλουτίζοντας τις ελληνικές παραγωγές της συλλογής των ΑΝΤ1+ Originals.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις