Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σπίτι με το MEGA: Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζουν μοναδικά μουσικά ταξίδια

Σπίτι με το MEGA: Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζουν μοναδικά μουσικά ταξίδια

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία που δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού έρχεται από το Mega.

Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει για 5η σεζόν MEGA με μία συνεργασία έκπληξη, αφού τα Σαββατόβραδα θα καλησπερίζουν τους τηλεθεατές η Ρούλα Κορομηλά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού:

“Λαμπερή οικοδέσποινα και φέτος η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις τηλεοπτική διαδρομή. Η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, που τιμά με εξαιρετικό τρόπο τους καλεσμένους της, αναδεικνύει τις πιο φωτεινές πλευρές τους και εκμαιεύει με ευαισθησία τις πιο συγκινητικές ιστορίες τους. Μαζί της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, θα είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος. Ο καταξιωμένος δημιουργός, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτόν τον ρόλο: θα μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, ανεβαίνοντας στη σκηνή και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη μεγάλη μουσική γιορτή.

Το «Σπίτι με το MEGA» ήταν εκεί για εμάς, σαν το πιο φιλόξενο σπίτι, όταν δεν είχαμε πού αλλού να πάμε για να περάσουμε καλά: στις δύσκολες και μοναχικές βραδιές της καραντίνας, πλημμύρισε τα δικά μας σπίτια με χαμόγελα, ειλικρινείς κουβέντες και άφθονη μουσική. Όλα αυτά τα χρόνια, το κατώφλι του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέσα από εκπομπές αφιερωμένες στο καλό τραγούδι όλων των ειδών.”

Σύντομα λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ανοίξουν το Σπίτι με το MEGA περιμένοντας με μουσικά αφιερώματα αλλά και θεματικές βραδιές τους τηλεθεατές να απολαύσουν τα μουσικά ταξίδια με σημαντικούς καταξιωμένους ερμηνευτές, αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις