Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Σπυροπούλου… Ολίβια Νιούτον Τζον

Η Σπυροπούλου… Ολίβια Νιούτον Τζον

Μετά το τέλος της εκπομπής της στον ALPHA υπήρξε έντονη φημολογία πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πάει ως διαγωνιζόμενη στο «Nomads».

Τελικά η παρουσιάστρια δεν συμμετέχει στο ριάλιτι αλλά… τρούπωσε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 ως φιλοξενούμενη. Και μπορεί να μην πήγε στις Φιλιππίνες, αλλά πήγε στο Σαν Φρανσίσκο όπου μάλιστα πέρασε αυτή καλά και οι τηλεθεατές… θα δείξει…!

Πού «θα δείξει»; Την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Celebrity Travel» που μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ ο Νίκος Κοκλώνης θα συνεχίσει να ταξιδεύει με celebrities καλεσμένους σε πολλά μέρη του κόσμου.

Η ταξιδιωτική εκπομπή σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και σε αυτή θα δούμε τον παρουσιαστή παρέα με την Σπυροπούλου στο ταξίδι που έκαναν στην Αμερική και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:

“Οι δυο τους «βουτάνε» στη μαγεία του Σαν Φρανσίσκο και γνωρίζουν όλες τις πλευρές, αυτής της απίστευτης πόλης, στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Την «Πόλη στον Κόλπο» όπως τη λένε, που για δύο αιώνες συνδέει το όνομά της με success stories παγκόσμιας εμβέλειας.

Θαυμάζουν τη διάσημη γέφυρα της Χρυσής Πύλης και μας αποκαλύπτουν τα καλύτερα σημεία της, για να βγάλουμε φωτογραφία και να μπούμε στο ρυθμό της πόλης.  Θα παρακολουθήσουμε τον  Νίκο Κοκλώνη σε μια κρουαζιέρα έκπληξη,  μ’ ένα ιστιοπλοϊκό καταμαράν να συζητούν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για όλα.

 Αφού ακολουθήσουμε τη ρότα που περνάει από τον Ειρηνικό Ωκεανό στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και  βιώσουμε το πραγματικό μέγεθος της διάσημης γέφυρας, αποβιβαζόμαστε στον περίφημο Βράχο. Το νησί – φυλακή υψίστης ασφαλείας, το διάσημο Αλκατράζ.

Ανεβαίνουμε στα διατηρητέα τραμ της πόλης, για να ανέβουμε και να κατέβουμε τις αλλεπάλληλες ανηφόρες και κατηφόρες της πόλης. Συναντάμε μουσικούς του δρόμου, περνάμε από τη γειτονιά των χίπις και δοκιμάζουμε τι σημαίνει ελληνικό σουβλάκι στο Σαν Φρανσίσκο”.

Στο ταξίδι τους μάλιστα εμπνεύστηκαν από τον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον Τζον κι έτσι ο Νίκος Κοκλώνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γύρισαν το δικό τους βιντεοκλίπ, με την παρουσιάστρια να… ξεδιπλώνει και το υποκριτικό ταλέντο της.

Το… ξεδίπλωμα θα το δούμε λοιπόν στην πρεμιέρα της εκπομπής «Celebrity Travel», αυτή την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 11 το βράδυ, αλλά όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου «επειδή μια εκπομπή δεν είναι αρκετή ούτε για το Σαν Φρανσίσκο, ούτε για την Κωνσταντίνα, την ερχόμενη εβδομάδα, η βόλτα στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Καλιφόρνια, συνεχίζεται με απίθανα μέρη και περισσότερες προσωπικές αποκαλύψεις»…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις