Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στα γυρίσματα του VOICE – Τα τεστ και η καραντίνα στον Γιώργο Λιανό

Στα γυρίσματα του VOICE – Τα τεστ και η καραντίνα στον Γιώργο Λιανό

Πρεμιέρα στη χώρα μας για έβδομη φορά θα κάνει το VOICE που θα πάρει τη θέση του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να περνούν τα κυριακάτικα βράδια μουσικά… και απολαυστικά!

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη βδομάδα και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς με όλους τους συντελεστές να είναι σε μεγάλα κέφια! Έτσι οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς έχουν καθίσει στις καρέκλες τους για να ακούν τους υποψήφιους στις «Blind Auditions» που προσπαθούν να κάνουν τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους ώστε να αποσπάσουν το «εισιτήριο» που θα τους πάει στην επόμενη φάση. Την ορχήστρα του VOICE για την καινούργια σεζόν έχει αναλάβει ο Θοδωρής Ντάρμας που ήταν μάλιστα στον πρώτο κύκλο του, όταν το πρόβαλε ο ΑΝΤ1 και βρέθηκε πάλι στον έβδομο κύκλο του δημοφιλούς talent show.

Τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία είναι ιδιαίτερα αυστηρά με την εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» να προσέχει πολύ για να μην ασθενήσει κάποιος από τους συντελεστές και αναγκαστούν να διακόψουν τα γυρίσματα. Ότι δεν υπάρχει κοινό στις κερκίδες είναι αυτονόητο αλλά ακόμα και για να μπει να παρακολουθήσει κάποιος τα γυρίσματα, ακόμα και από τον ΣΚΑΪ, πρέπει να έχει κάνει τεστ και να έχει βγει αρνητικό.

Επειδή μάλιστα ο παρουσιαστής του Γιώργος Λιανός έρχεται σε πιο κοντινή σχέση με συγγενείς των υποψηφίων όχι μόνο κάνει συνέχεια τεστ αλλά έχει και οικιοθελώς επιλέξει να είναι σε ένα είδος… αυτο-καραντίνας, αποφεύγοντας να πλησιάσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Παρά όμως τα αυστηρά μέτρα προστασίας το κέφι «χτυπά» κόκκινο στα γυρίσματα αφού όλοι αγωνιούσαν να βρεθούν ξανά και να πιάσουν… το τραγούδι. Την  ερχόμενη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στις 9 το βράδυ, είναι η πρεμιέρα του καινούργιου κύκλου του πετυχημένου talent show που επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να κάνει και τους τηλεθεατές να περάσουν ωραία τα κυριακάτικα βράδια τους…!  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις