Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το στοίχημα και τα ονόματα έκπληξη

Το στοίχημα και τα ονόματα έκπληξη

Η αλήθεια είναι ότι προηγούμενες προσπάθειές τους στο συγκεκριμένο είδος δεν ήταν και ό,τι καλύτερο και δικαιολογημένα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα της τηλεθέασης. Για αυτό τώρα έχουν «πέσει με τα μούτρα» ώστε να δικαιωθούν για το… στοίχημα που βάζουν και όταν βγει στον αέρα να κερδίσουν τους τηλεθεατές και με κάτι άλλο… εκτός από τα ριάλιτι.

Είναι οριστικό λοιπόν ότι την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ κάνει «άνοιγμα» και στη μυθοπλασία, αλλά όταν λέμε «άνοιγμα» δεν εννοούμε μόνο προβολή μίας σειράς «απλά για να έχουν στο πρόγραμμα» αφού για την παραγωγή της σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν δυνατά… όπλα!

Κατ’ αρχάς πρόκειται για μία κωμική σειρά που το πρωτότυπο σενάριο έρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αργεντινή με τίτλο «Nuevo rico, Nuevo pobre» (μτφ: «Νέοι πλούσιοι, νέοι φτωχοί») και έχει διασκευαστεί σε πολλές χώρες του κόσμου καταφέρνοντας να κερδίζει τους τηλεθεατές τους. Δεν είναι τυχαίο που τη συγκεκριμένη σειρά είχε βάλει στο μάτι το STAR αλλά τελικά πήρε ο διευθυντής προγράμματός του ΣΚΑΪ Λοΐζος Ξενόπουλος, με πολύχρονη πετυχημένη πορεία και επιλογές στη μυθοπλασία κατά τη διάρκεια της θητείας του στο MEGA, κατάγερε να την πάρει για λογαριασμό του σταθμού του Φαλήρου «επιστρατεύοντας» την έμπειρη Ρένα Ρίγγα («Ευτυχισμένοι μαζί», «Άκρως οικογενειακό», «Πίσω στο σπίτι» κ.α) για την απόδοση του σεναρίου. Έμπειρος και με… βαρύ βιογραφικό κι ο άνθρωπος που θα το μεταφέρει στις οθόνες, αφού σκηνοθέτης της θα είναι ο Στέφανος Μπλάτσος («Singles», «LAPD», «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου» κ.α).

Ωστόσο εκτός από τα «όπλα» των έμπειρων δημιουργών τα στελέχη του ΣΚΑΪ επιθυμούν… και προσπαθούν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς να είναι πολύ γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί. Δεν θα προδώσω… πολλούς, αλλά ανάμεσα στις προσπάθειές τους είναι ο Γιάννης Μπέζος… που δεν χρειάζεται να αναφέρω δουλειές του, ενώ προσπαθούν να… επαναπατρίσουν και τον Πάνο Βλάχο που ως γνωστό τα τελευταία χρόνια μένει στην Αμερική. 

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει πολύ σοβαρά το «άνοιγμα» στη μυθοπλασία και προσπαθούν να κερδίσουν το «στοίχημα» που έχουν βάλει ακόμα και με… συγκατοίκους τους που θεωρούν ότι… είναι περιττό.

Το αν τα καταφέρουν θα το διαπιστώσουμε στις αρχές της επόμενης σεζόν καθώς η σειρά με προσωρινό τίτλο «Πλούσιοι και φτωχοί» είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου επιθυμώντας να κάνει καθημερινά τους τηλεθεατές να συντονίζονται στον ΣΚΑΪ για να περάσουν καλά.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις