Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Backstage στα γυρίσματα της καινούργιας σειράς

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Backstage στα γυρίσματα της καινούργιας σειράς

Οι κάμερες έχουν πιάσει δουλειά με σκοπό οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην αρχή της σεζόν να κάνουν ορμητική είσοδο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.   

Με τις παραξενιές, τις αντιθέσεις, τις αστείες συγκρούσεις τους υπόσχονται να χαρίσουν απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Τα γυρίσματα της κωμικής σειράς συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πετυχημένου συγγραφικού διδύμου, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Σε πρώτο πλάνο, σε πρωταγωνιστικούς αλλά και ξεχωριστούς ρόλους, οι : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka, αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» σκοπεύουν να μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από συμπεριφορές και αντιφάσεις, προκαλώντας γέλιο.

Υπομονή και στις αρχές της καινούργιας σεζόν θα πάρουν θέση στο πρόγραμμα του MEGA και είναι σίγουρο πως με τα καμώματα και τα παθήματά τους θα… συμπεθεριάσουν με μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού…!

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις