Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συνεχίζει το τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή

Συνεχίζει το τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή

Σε ρόλο παρουσιαστή δοκιμάστηκε αυτή τη σεζόν ο Νίκος Κουρής αναλαμβάνοντας το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, το «Δες και Βρες».

Αν και η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν… και δεν είναι… αυτή που θα κρατούσε ένα προϊόν στο τηλεοπτικό αέρα ιδιωτικού σταθμού, το τηλεπαιχνίδι πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης για παραγωγή καινούργιου κύκλου με σκοπό να συνεχίσει να προβάλλεται έως το τέλος της χρονιάς.

Βέβαια, στο σημείο αυτό οφείλουμε να αναφέρουμε ότι παρά το… αδιάφορο και… παλαιακό τηλεπαιχνίδι ο πολύ καλός ηθοποιός έχει… ανέβει επίπεδο, καταφέρνοντας μέσα σε λίγους μήνες να εξελιχθεί και σε αυτό το ρόλο του.

Τώρα, αν με ρωτάτε γιατί στην ΕΡΤ συνεχίζουν με το «Δες και Βρες» και δεν ψάχνουν να βρουν κάποιο άλλο πιο σύγχρονο και ενδιαφέρον τηλεπαιχνίδι… απάντηση δεν θα λάβετε!

Μία από τις… υποθέσεις που μπορεί κάποιος να κάνει είναι πως το συγκεκριμένο επειδή δεν έχει… ζήτηση, οπότε είναι πιο… φθηνό από κάποιο άλλο, πιο… σύγχρονο και ενδιαφέρον.

Όπως φαίνεται λοιπόν εκτός από την έγκριση για την παραγωγή επεισοδίων έως το τέλος της χρονιάς η διοίκηση θα δώσει και πάλι πράσινο φως ώστε το «Δες και Βρες» να συνεχίσει όλη την επόμενη σεζόν, έστω και αν δεν τιμά… τον τίτλο του, όταν λίγοι το βλέπουν… αφού –δικαιολογημένα!- ελάχιστοι το βρίσκουν ενδιαφέρον… παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις