Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα «έξυπνα» τρέιλερ των σειρών

Τα «έξυπνα» τρέιλερ των σειρών

Πριν από λίγες ημέρες βγήκαν στον αέρα τα τρέιλερ των δύο καινούργιων σειρών του ΣΚΑΪ, των «Room Service, πλιζ» και «Θα γίνει της πολυκατοικίας», που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αντίθετα με το… μεγάλης διάρκειας τρέιλερ της σειράς «Λόγω τιμής» στα δύο αυτά τρέιλερ δεν εμφανίζεται κανείς από τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούν. Για την υλοποίησή τους χρησιμοποιήθηκε η τεχνική του stop motion animation, με την οποία τα αντικείμενα «αποκτούν ζωή» αφού μετακινηθούν και φωτογραφηθούν ξανά και ξανά, καρέ καρέ και του pixilation που ακολουθεί την ίδια τεχνοτροπία αλλά με τη συμμετοχή ηθοποιού, δίνοντας στην κίνησή του τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του stop motion.

Αξίζει να αναφέρω ότι τα δύο αυτά «έξυπνα» και ιδιαίτερα τρέιλερ υλοποιήθηκαν από την εταιρεία παραγωγής NOMINT με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Dario Imbrogno.

Οι δύο καινούργιες σειρές «Room Service, πλιζ» και «Θα γίνει της πολυκατοικίας» θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ της καινούργιας σεζόν και είναι προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις