Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα IDOLS του Σάκη Ρουβά – Για ποιους ετοιμάζει την εκπομπή του

Τα IDOLS του Σάκη Ρουβά – Για ποιους ετοιμάζει την εκπομπή του

Την προηγούμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ σχεδίαζε να βγάλει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή με τίτλο IDOLS και παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Τελικά όμως τα σχέδια άλλαξαν αφού ο όγκος των γυρισμάτων ήταν τεράστιος προκειμένου τα «αφιερωματικά ντοκιμαντέρ» να γίνουν έτσι όπως πρέπει να γίνουν….!

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί μόνο δύο επεισόδια αλλά με τέτοιο υλικό που το αποτέλεσμα τιμά πραγματικά τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται, αλλά και όσους δέχτηκαν να συμμετέχουν σε αυτά.

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν «συναντά» τα δικά του, αλλά και δικά μας «είδωλα» καθώς τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για τα αφιερωματικά ντοκιμαντέρ έχουν γράψει τη δική τους σημαντική ιστορία στο χώρο τους… και όχι μόνο.

Έτσι, με πολλή και εμπεριστατωμένη έρευνα αλλά και πρόσωπα-έκπληξη να μιλούν για αυτούς έχουν ήδη γυριστεί και είναι έτοιμα προς προβολή τα αφιερώματα για τον Νίκο Κούρκουλο και τον Βλάση Μπονάτσο.  Τη σκηνοθεσία μάλιστα των δύο αυτών επεισοδίων έχει κάνει ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος όμως τώρα σκηνοθετεί τις «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τα γυρίσματα της εκπομπής, λόγω των απαιτητικών πολύωρων και καθημερινών γυρισμάτων της καινούργιας σειράς.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου τα επόμενα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί και έχουν ήδη γίνει επαφές με οικείους τους είναι η Τζένη Καρέζη, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Μαλβίνα Κάραλη και ο Παύλος Σιδηρόπουλος.  Όπως και στα δύο ήδη έτοιμα επεισόδια έτσι και σε αυτά που είναι να γυριστούν θα συμπεριληφθεί σπάνιο υλικό ενώ για τα IDOLS θα μιλήσουν και πρόσωπα που τους έχουν ζήσει πολύ αλλά που είτε δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό  είτε δεν συνηθίζουν να βγαίνουν στις τηλεοπτικές εκπομπές. Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι μαζί με τον Σάκη, στην επιμέλεια της εκπομπής είναι η Άννα Παπανικόλα που έχουν συνεργαστεί παλαιότερα και η οποία γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα είναι ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές αλλά και θα τιμά τα πρόσωπα και το έργο των IDOLS!

Τώρα αν με ρωτήσετε πότε θα βγει στον αέρα θα σας πω… σύντομα. Άλλωστε όπως σας είπα το πρώτο αφιέρωμα είναι στον Βλάση Μπονάτσο και στα μέσα του επόμενου μήνα συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» και όπως έχω πληροφορηθεί ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει να προβάλλει εκείνες τις ημέρες το επεισόδιο για τον IDOL Βλάση μας…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις