Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα σχέδια για το talent show

Τα σχέδια για το talent show

Ικανοποιημένοι είναι στον ΣΚΑΪ με την πορεία του VOICE που όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά λίγο… διαφορετικό.

Κατ’ αρχάς να αναφέρουμε ότι από την εποχή που το talent show ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 είχε γίνει γνωστό ότι… πακέτο με αυτό πάει και το «Voice Kids» όπου διαγωνίζονται μικρά παιδιά, ηλικίας έως 15 ετών. Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν κατάφερε να το βγάλει ποτέ στον αέρα αφού τα δικαιώματά του κατέληξαν στον ΣΚΑΪ με τις φήμες να θέλουν τα στελέχη του Φαλήρου να συζητούν με την εταιρεία παραγωγής, την Acun Medya, να το βγάλουν αυτοί στον αέρα.

Τελικά τα σχέδια είχαν παγώσει για πολλούς λόγους αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα έχουν βάλει πάλι στο τραπέζι μελετώντας την παραγωγή του για την αρχή της επόμενης σεζόν. Σκοπός τους είναι να κάνουν γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι που θα είναι κλειστά τα σχολεία και το «Voice Kids» να βγει στον αέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν. Όλα αυτά βέβαια είναι σχέδια… αυτής της περιόδου γιατί έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και πολλά μπορούν να αλλάξουν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις