Τρίτη, 28 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα σχέδια του Σαββίδη για το OPEN

Τα σχέδια του Σαββίδη για το OPEN

Τη μία από τις πέντε τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου απέκτησε η εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και από τα τέλη Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει να εκπέμπει επίσημα το OPEN.

Η αλήθεια είναι ότι ο νεοσύστατος τηλεοπτικός σταθμός, κυρίως λόγω αρκετών επιλογών στο πρόγραμμά του, δεν καταφέρνει να φέρει τα ποθούμενα και υποσχόμενα από την πλευρά της διοίκησης ποσοστά τηλεθέασης με αποτέλεσμα το OPEN σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης τα ίδια ποσοστά με αυτά του EPSILON.

Αναμενόμενο ίσως είναι λοιπόν ότι στο παρασκήνιο έχουν «φουντώσει» οι φήμες που θέλουν τον επιχειρηματία να σκέφτεται να… ξεφορτωθεί το «βαρίδι» του τηλεοπτικού σταθμού που εμφανώς του έχει κοστίσει πολύ περισσότερο από αυτό που του έλεγαν.

Ωστόσο η αλήθεια φαίνεται να είναι διαφορετική… τουλάχιστον προς το παρόν με καλά πληροφορημένες και έγκυρες «πηγές» να υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν αποσκοπεί στην πώληση του OPEΝ αλλά αντίθετα, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ πιο κοντά σε ό,τι συμβαίνει στον σταθμό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα βρίσκεται στις καινούργιες εγκαταστάσεις του σταθμού ενώ μάλιστα οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν με νόημα ότι σύντομα, δίπλα από τον τηλεοπτικό σταθμό, θα βρίσκεται και «αδερφάκι στα ερτζιανά» αποκαλύπτοντας τα σχέδια του επιχειρηματία για απόκτηση και ραδιοφωνικού σταθμού, οι εγκαταστάσεις του οποίου ετοιμάζονται δίπλα από το κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι λοιπόν είναι εμφανές ότι ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν σκοπεύει να πουλήσει το OPEN αλλά αντίθετα θα δραστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο στο χώρο των ΜΜΕ. Βέβαια, όσον αφορά το πρόγραμμα του ΟΡΕΝ και τα αρκετά λάθη που έχουν συμβεί σε αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες «πηγές» είναι κάτι που έχουν αντιληφθεί και ο επιχειρηματίας και οι πολύ στενοί συνεργάτες του και είναι σίγουρο ότι θα γίνουν αλλαγές στα επίπεδα που χρειάζεται…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις