Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλεια Απόδραση: μπήκαμε στο Κλουβί με τον Χρήστο Φερεντίνο (pics)

Τέλεια Απόδραση: μπήκαμε στο Κλουβί με τον Χρήστο Φερεντίνο (pics)

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και το Κλουβί έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά με τους παίκτες να προσπαθούν να κάνουν την Τέλεια Απόδραση παίρνοντας όσα περισσότερα και ακριβότερα δώρα μπορούν.

Βέβαια η επιλογή είναι δύσκολη καθώς μέσα στο Κλουβί υπάρχει… και τι δεν υπάρχει, αφού μάλιστα στο κέντρο του βρίσκεται κι ένα αυτοκίνητο περιμένοντας αυτόν που θα το βγάλει από εκεί μέσα.

Δράση, αγωνία, γέλιο είναι μερικά από τα συστατικά του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού που διεκδίκησαν κι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, αλλά από αύριο, Σάββατο, θα βρίσκεται στη συχνότητα του ALPHA που κατάφερε να το εντάξει στο πρόγραμμά του και μάλιστα με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Εκτός λοιπόν από το καθημερινό Deal ο γνωστός παρουσιαστής θα είναι και στην Τέλεια Απόδραση, που όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τα γυρίσματα περνά πολύ καλά με σκοπό να περάσουν οι τηλεθεατές καλύτερα.

Στις φωτογραφίες λοιπόν παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς στο εντυπωσιακό πλατό που έστησε η Barking Well Media για το τηλεπαιχνίδι, ενώ τους πλαισιώνουν τα δώρα και τα φαντασμαγορικά σκηνικά.  

Όπως είπαμε η Τέλεια Απόδραση έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχοντας σημειώσει επιτυχία σε πολλές χώρες με σκοπό να χαρίσει στους διαγωνιζόμενους πολυτελή δώρα, από ηλεκτρικές συσκευές και ταξίδια, μέχρι τζετ σκι και αυτοκίνητο! Αρκεί βέβαια όσοι βρεθούν δίπλα από τον Χρήστο Φερεντίνο να αποδείξουν ότι διαθέτουν γνώσεις, στρατηγική, αλλά και δύναμη για να κουβαλήσουν… όσα περισσότερα μπορέσουν!

Έτσι όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να καταφέρουν να τα βγάλουν από το Κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

Από αύριο λοιπόν, Σάββατο 24 Απριλίου, στις 8 το βράδυ και κάθε Σάββατο ο Χρήστος Φερεντίνος έχοντας δίπλα του την Άννα Πρέλεβιτς καλεί τους παίκτες να παίξουν από τη συχνότητα του ALPHA την Τέλεια Απόδραση και δικαιολογημένα εκτιμάται πως θα είναι ευχάριστη απόδραση και για τους τηλεθεατές για να κάνουν… κερκίδα… και να περάσουν τέλεια…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις