Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στο «My Style Rocks»! Τι θα μπει στη θέση του ριάλιτι

Τέλος στο «My Style Rocks»! Τι θα μπει στη θέση του ριάλιτι

Μία ακόμα αλλαγή στο τηλεοπτικό πρόγραμμα λόγω του κορονοϊού. Την επόμενη βδομάδα λοιπόν δεν θα υπάρχει το «My Style Rocks» αφού έχουν σταματήσει τα γυρίσματα ώστε να προφυλαχθούν διαγωνιζόμενοι αλλά και εργαζόμενοι.

Τι θα πάρει όμως τη θέση του ριάλιτι μόδας στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ; Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε την παραγωγή μίας καινούργιας ενημερωτικής εκπομπής που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Στραβελάκης και η Εύα Αντωνοπούλου… αλλά ξεχωριστά. Οι δύο δημοσιογράφοι δηλαδή δεν θα είναι μαζί  αλλά κάποιες ημέρες ο ένας και κάποιες ημέρες η άλλη.

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι τον τελευταίο καιρό και λόγω των εξελίξεων τόσο με τον κορονοϊό όσο και με όσα συμβαίνουν στα σύνορά μας στον Έβρο πολλοί τηλεθεατές συντονίζονται στον  ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα η ενημέρωση να έχει ανεβάσει την τηλεθέαση του σταθμού. Κάτι που πιστεύουν ότι θα γίνει και με την καινούργια εκπομπή που θέλουν να κάνει μάλιστα πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου και για αυτό οι μηχανές στο κανάλι του Φαλήρου δουλεύουν πυρετωδώς ελπίζοντας πως δεν θα καθυστερήσει μία βδομάδα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις