Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τηλεθέαση έκανε η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου

Τι τηλεθέαση έκανε η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε χθες η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου, καταφέρνοντας να συγκινήσει τους τηλεθεατές με όσα είπε, αλλά και με τη δύναμη που αντιμετωπίζει ό,τι της έχει συμβεί.

Αν και η τηλεθέαση σε τέτοιες συνεντεύξεις είναι δευτερευούσης σημασίας, εντούτοις αποτυπώνει τη στάση του τηλεοπτικού κοινού για όσα έχουν συμβεί στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και τον αγώνα που δίνει στην καθημερινότητά της. Όπως αποδεικνύεται λοιπόν οι τηλεθεατές αγκάλιασαν την Ιωάννα, αφού η συζήτησή της με την Κατερίνα Καινούργιου απέσπασε τη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στον ALPHA τους περισσότερους τηλεθεατές σημειώνοντας 18,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,1% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τηλεθεατές που αγκάλιασαν περισσότερο την Ιωάννα είναι οι γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών με την εκπομπή να καταγράφει 27,4% στο συγκεκριμένο κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις