Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεοπτικά παιχνίδια… κι όχι μόνο! #Melfie

Τηλεοπτικά παιχνίδια… κι όχι μόνο! #Melfie

Πολλά παιχνίδια φέτος. Τηλεπαιχνίδια… παιχνίδια επιβίωσης… παιχνίδια πίσω από τις κάμερες. Από όλα έχει ο τηλεοπτικός μπαξές…!

Ο λόγος για «τηλεπαιχνίδι»: Θέλετε να παίξουμε λίγο «Ρουκ Ζουκ»; Αγαπημένο μου! Λοιπόν, βρείτε: σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί τη Δευτέρα η παρουσιάστριά του κάνοντας την… ανατροπή; Βοηθάω για να μην μπερδευτείτε: είναι η πρώτη live εκπομπή στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κι όμως… ναι! Τη  Δευτέρα η Ζέτα Μακρυπούλια θα βρεθεί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καλεσμένη στον Γιώργο Παπαδάκη. Τολμηρό βήμα…! Και από τους δύο…! Σίγουρα όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τη Ζέτα να τοποθετείται επί πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων…! Αρκεί να μην πούμε… ζντουμπ!!!

Ο λόγος για «παιχνίδια επιβίωσης»: Σας το είπα ότι είναι σιγουράκι ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι στο «Nomads». Θα… τρυπώσει όμως όπως σας είπα στον ΑΝΤ1 ως καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη για την εκπομπή του «Celebrity Travel». Εισιτήριο για Φιλιππίνες δεν πήρε, αλλά πήρε για την Αμερική. Ναι… ας μην χαίρονται κάποιοι! Είναι μετ’ επιστροφής!

Μιας και λέμε για σιγουράκια μόνο γέλιο μου προκαλεί πρόσωπο -αντιστάρ και καλά!- που αποφάσισε να «φάει» εκεί που… έφτυνε! Αυτό δε που με κάνει να θέλω να ακολουθήσω την πρώτιστη τακτική του, του… πτύειν, είναι ότι για να δικαιολογηθεί για την κωλοτούμπα, λανσάρει… φιλανθρωπική πρόθεση. Χωρίς να εξηγεί όμως ότι στη λέξη «φιλανθρωπία» αναφέρεται σαφώς στο πρόσωπό του γιατί αν δεν ήταν εκεί δεν θα… επιβίωνε ούτε σε… παράδρομο του τηλεοπτικού τοπίου!

Ο λόγος για «παιχνίδια πίσω από τις κάμερες»: Χαμός χθες σε τηλεοπτικό σταθμό μέχρι να πει το «ναι». Τους έβγαλε λέει την «ψυχή» προσπαθώντας να βγάλει κι άλλα χρήματα από το… ταμείο. Τελικά κατάλαβε ότι με τη συμπεριφορά του τους έκανε… τούρκους και δέχτηκε! Βέβαια ίσως τα χρήματα ήταν… πρόφαση μπας και γλιτώσει από την έκθεση… και τη σύγκριση! Ναι… τώρα θα πρέπει να αποδείξει ότι ξέρει να μιλά κι όταν δεν του έχουν γράψει ό,τι είναι να πει…!

Τελικά, την τηλεόραση, τα χρήματα και τη δόξα της πολλοί αγάπησαν… αλλά λίγοι πέτυχαν και παρέμειναν να κάνουν παιχνίδι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις