Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεθέαση Απριλίου: αλλαγές στην κατάταξη

Τηλεθέαση Απριλίου: αλλαγές στην κατάταξη

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και όπως φαίνεται η «κούρσα» για την τηλεθέαση θα είναι σκληρή μέχρι να κριθεί ποιος θα «κόψει» πρώτος το νήμα…!

Γιατί και τον προηγούμενο μήνα, τον Απρίλιο, οι επιλογές των τηλεθεατών προκάλεσαν αλλαγή στην κατάταξη προϊδεάζοντας ότι τον Μάιο η «μάχη» θα είναι σκληρή.

Στο σταθμό του Αμαρουσίου πάντως έχουν πολλούς λόγους να ανοίξουν τις ξεχασμένες… περτικαλάδες αφού μετά την τρίτη θέση όπου βρισκόταν μέχρι πριν από λόγους μήνες ο ΑΝΤ1 τον Απρίλιο βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης πλάι πλάι με τον ALPHA ενώ όμως τον ξεπέρασε στο δυναμικό κοινό. Βέβαια στους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών, το STAR βρέθηκε ξανά στην κορυφή καταφέρνοντας να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του στο συγκεκριμένο κοινό.

Αναλυτικά λοιπόν στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τους μέσους όρους των τηλεοπτικών σταθμών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό που έχουν προκύψει από τις μετρήσεις της Nielsen για τον Απρίλιο ενώ εντός παρένθεσης αναφέρονται οι αντίστοιχοι μέσοι όροι τους τον προηγούμενο μήνα, τον Μάρτιο.

Όπως βλέπουμε πάντως για έναν ακόμα μήνα το νεοσύστατο OPEN και τα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης διατήρησαν τα χαμηλά ποσοστά τους αποδεικνύοντας πως έχουν πολύ αγώνα για να κερδίσουν τους τηλεθεατές!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις