Τιμώντας τη μνήμη του Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν

Μία εκπομπή που προβλήθηκε αρχικά πριν από αρκετά χρόνια αλλά συνεχίζει να έχει πολύ ενδιαφέρον αφού πολλά από όσα ειπώθηκαν παραμένουν επίκαιρα.

Τιμώντας τη μνήμη του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων θα προβάλλει απόψε στις 23.00, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, τη συνέντευξη που είχε παραχωρή­σει ο εκλιπών στην Αλεξία Κουλούρη.

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο Κα­νάλι της Βουλής, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην χώρα μας για να παραλάβει το βραβείο της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία το 2009.

Στη συνέντευξή του αναφέρεται στους δεσμούς του με την Ελλάδα και τον Κωνσταντίνο Κα­ραμανλή, στην ελληνική παιδεία που έλαβε και στη σταθερή ελληνογαλλική συμμαχία, ενώ θί­γει και προβλήματα της σύγχρονης Ευρώπης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα – «Διάσημοι» και επιβίωση

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα – «Διάσημοι» και επιβίωση

Τέτοιον Γενάρη τα κανάλια δεν τον έχουν ξαναζήσει. ΝΤΙΝ        Σκληρός, ανταγωνιστικός και… πολυέξοδος. ΝΤΑΝ Πάρα πάρα πολύ… πολυέξοδος! ΝΤΙΝ Δικαιολογημένα ανησυχούν για το πώς θα ... Διαβάστε περισσότερα
ERTFLIX και χωρίς κεραία

ERTFLIX και χωρίς κεραία

Χρήσιμη ενημέρωση για όσους θέλουν να παρακολουθούν το πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ στην τηλεόρασή τους αλλά δεν την έχουν συνδεδεμένη με κεραία. Όπως ... Διαβάστε περισσότερα