Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το House of Fame L’ Academia άνοιξε τις πόρτες του (pics)

Το House of Fame L’ Academia άνοιξε τις πόρτες του (pics)

Ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με σκοπό να κρατά καθημερινά παρέα στους τηλεθεατές με όσα συμβαίνουν στους χώρους του.

Οι διαγωνιζόμενοι θα παρακολουθούν τα μαθήματα αλλά και θα συμβιώνουν στο σπίτι με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν και την προετοιμασία τους για τα live αλλά και τη συμπεριφορά τους στην καθημερινότητα και συγκατοίκησή τους.

Πριν όμως το House of Fame L’ Academia ανοίξει τις πόρτες του για τους διαγωνιζόμενους, το newsit.gr σας «ξεναγεί» μέσα στους χώρους όπου θα παρακολουθούν τα μαθήματα αλλά και θα περνούν την καθημερινότητά τους.

Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες τα έντονα χρώματα κυριαρχούν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού όπου για τους επόμενους μήνες θα ζουν οι διαγωνιζόμενοι.

Αν και δεν είναι… απαγορευτικό, έχουν φτιαχτεί διαφορετικά υπνοδωμάτια, ένα για τα αγόρια…

…κι ένα για τα κορίτσια.

Τα μαθήματα θα είναι καθημερινά και όπως σας έχουμε αναφέρει πρώτα στο newsit.gr διευθυντής της σχολής θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος, ενώ οι Πέννυ Μπαλτατζή και Βασιλική Ρόρρη θα αναλάβουν τα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

Στις αίθουσες διδασκαλίας θα γίνονται ομαδικά αλλά και ατομικά μαθήματα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε τραγουδιού.

Το πώς περνούν μέσα στο σπίτι, αλλά και το πόσα μαθαίνουν από τα μαθήματα θα παρατείνουν ή όχι την παραμονή τους  στο House of Fame L’ Academia, καθώς θα κρίνονται από τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και ο Φοίβο, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό… για όλη τους την πορεία.

Το House of Fame L’ Academia θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στις 17:15, αλλά από την επόμενη μέρα, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου θα ανοίγει καθημερινά τις πόρτες της στους τηλεθεατές στις 18:15.

Κάθε Παρασκευή βράδυ όμως, στις 9, η Ελένη Φουρέιρα θα καλωσορίζει στο live τους διαγωνιζόμενους από το οποίο θα κρίνεται ποιος από αυτούς δεν θα επιστρέψει στο σπίτι… και την ακαδημία…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις