Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA ανοίγει ξανά τον Σιωπηλό Δρόμο

Το MEGA ανοίγει ξανά τον Σιωπηλό Δρόμο

Μία σειρά με πρωτότυπο σενάριο που κέρδισε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, αλλά έχει ανοίξει το δρόμο και για το εξωτερικό επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για τον Σιωπηλό Δρόμο, τη δραματική σειρά που πρόβαλε το MEGA με το ευφάνταστο, μυστηριώδες και ανατρεπτικό σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη και με πολλούς και καλούς ηθοποιούς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όπως πρώτα μάλιστα είχα αναφέρει στο newsit.gr ο Σιωπηλός Δρόμος έχει ξεκινήσει το ταξίδι του και εκτός συνόρων. Η γερμανική εταιρεία Beta Film, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παγκόσμιας διανομής ταινιών και σειρών, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς, η οποία παρουσιάστηκε ήδη σε στελέχη ξένων δικτύων στην περίφημη τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV και είναι στην τελική ευθεία για διεθνείς διαδρομές.

Από την ερχόμενη βδομάδα λοιπόν θα είναι ξανά στο MEGA με το πρώτο επεισόδιο να βγαίνει στον αέρα την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 23:20, ενώ στη συνέχεια ο Σιωπηλός Δρόμος θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Δευτέρα και Τρίτη, την ίδια ώρα. Βέβαια την ίδια ώρα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 η άλλη επιτυχημένη σειρά του συγγραφικού διδύμου, οι Άγριες Μέλισσες, κάτι που… δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις