Μελάς Βlog

Το STAR ποντάρει και στη μυθοπλασία-Η σειρά που ετοιμάζουν

Με μία εβδομαδιαία ρομαντική κομεντί που έχει τίτλο «Έρωτας, με διαφορά»  το κανάλι της Κηφισιάς επιστρέφει στο χώρο της μυθοπλασίας.

Πρόκειται για την ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματά της! Στο επίκεντρο η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής, ένας γοητευτικός bartender που γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί.

Η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειές τους. Οι δυο τους πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμήσουν να προχωρήσουν σ’ αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους!

Θα τολμήσει η Ζέτα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, για χάρη του Κωστή;

Θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου;

Βέβαια ο έρωτας , τις περισσότερες φορές, αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος!

Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά (Ζέτα), Βασίλης Μίχας (Κωστής), Ντίνα Μιχαηλίδου, Έρρικα Μπίγιου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Σίντος, Δημήτρης Καπετανάκος και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, ενώ στη σκηνοθεσία είναι ο Αλέξανδρος Πανταζούδης.

Τα γυρίσματα της νέας ελληνικής σειράς θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και ο «Έρωτας με διαφορά» θα είναι στο πρόγραμμα του STAR την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Το μυστήριο… λύθηκε. Αλλά όπως φαίνεται η οριστική λύση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο λόγος για την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, τη «Χαλβάη 5-0», ... Διαβάστε περισσότερα
Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Να αναβιώσει το «Θέατρο στο Ραδιόφωνο» αποφάσισε η διοίκηση της ΕΡΤ και έτσι πραγματοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων παραγωγής νέων θεατρικών παραστάσεων. ... Διαβάστε περισσότερα