Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Κυνηγητό στο MEGA

Το Κυνηγητό στο MEGA

Με ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα και με δυνατά πρόσωπα στο δυναμικό του ετοιμάζεται το MEGA για την καινούργια σεζόν και στον ψυχαγωγικό τομέα.

Αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι η Ελένη Μενεγάκη που κάνει comeback στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και μεταγραφές από άλλους σταθμούς που θα συζητηθούν, όπως της Ελεονώρας Μελέτη, που όπως σας έχουμε αναφέρει πρώτα στο newsit.gr εκτιμάται ότι θα βρεθεί στο κανάλι για την πρωινή ζώνη. Δυνατά ονόματα όμως μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες και στις σειρές που την επόμενη σεζόν θα δώσουν δυναμικό παρών στο πρόγραμμα του MEGA. 

Εκτός όμως από όσα έχουμε πει… και πολλά ακόμα που θα πούμε, υπάρχει ένα ακόμα καινούργιο δυνατό όπλο του σταθμού για την επόμενη σεζόν, το οποίο κυνήγησαν κι άλλοι σταθμοί. Τελικά όμως τα στελέχη του MEGA κατάφεραν να κερδίσουν στο… κυνηγητό της διεκδίκησης και έτσι το Κυνηγητό θα είναι στο πρόγραμμά τους την καινούργια σεζόν. Τίτλος του, όπως θα καταλάβατε, είναι Το Κυνηγητό,  δηλαδή The Chase όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του που προβλήθηκε αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία αλλά πλέον προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως και στην Κύπρο με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

Το The Chase λοιπόν κυνήγησαν πολλοί, τουλάχιστον δύο ακόμα τηλεοπτικοί σταθμοί επίσημα, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συμφωνία της ξένης εταιρείας παραγωγής κλείστηκε με το MEGA για να προβάλλεται τα σαββατοκύριακα μοιράζοντας χρήματα, αλλά και πολλή αγωνία και έντονα συναισθήματα σε συμμετέχοντες και τηλεθεατές. Περιληπτικά, στο The Chase διαγωνίζονται κάθε φορά τέσσερις παίκτες που χρειάζεται να έχουν γνώσεις, στρατηγική, αλλά καθόλου άγχος που μπορεί να τους κοστίσει την τελευταία στιγμή ό,τι έχουν κερδίσει. Απέναντί τους βρίσκονται κάποια πρόσωπα, ένα κάθε φορά, που είναι οι Chasers προσπαθώντας να κερδίσει τα χρήματά τους τόσο με τις γνώσεις, όσο και με τις προσφορές που τους κάνει… για να φύγουν… και να σταματήσει να τους κυνηγά στο παιχνίδι των γνώσεων.

Σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν τρεις γύροι και κανείς δεν ξέρει ποιος ή ποιοι από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους θα αντέξει έως το τέλος από τον Chaser που δεν τους αφήνει να χαρούν και να πάρουν ανάσα. Γιατί το Κυνηγητό… είναι ασταμάτητο, έχοντας δικαιολογημένα κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα έχει προβληθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει και στη χώρα μας όταν ξεκινήσει να προβάλλεται στο MEGA!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου την επόμενη περίοδο η ξένη εταιρεία παραγωγής θα ανακοινώσει και επίσημα ότι το Κυνηγητό θα ξεκινήσει και στη χώρα μας μέσα από το MEGA για να βιώσουν και οι έλληνες τα έντονα συναισθήματα που προκαλούνται από το πρωτότυπο αυτό τηλεπαιχνίδι είτε είσαι στο πλατό του… είτε μπροστά στην οθόνη σου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις