Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το μήνυμα του Big Brother – Πρεμιέρα για το ριάλιτι (video)

Το μήνυμα του Big Brother – Πρεμιέρα για το ριάλιτι (video)

Αλλαγή για τον Big Brother αφού θα βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά μία ημέρα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Αν και ο ΣΚΑΪ είχε σκοπό να βγάλει το ριάλιτι την Κυριακή 30 Αυγούστου τελικά η πρεμιέρα του θα γίνει μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 29 Αυγούστου. Η αλλαγή όπως φαίνεται έγινε από το κανάλι του Φαλήρου για να μην… παίξει μπάλα ο Big Brother απέναντι στον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο που θα διεξαχθεί την Κυριακή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε ο Μεγάλος Αδερφός να ανοίξει το σπίτι του μία μέρα πριν, το Σάββατο, για να υποδεχτεί τους παίκτες ελπίζοντας ότι θα… καλωσορίσει και τους τηλεθεατές. Μέσα μάλιστα από το τρέιλερ του σταθμού ο Big Brother στέλνει μήνυμα… προειδοποιώντας τι ετοιμάζει!

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν 29 Αυγούστου ο Big Brother στις 9 το βράδυ θα ανοίξει το σπίτι του στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και στην παρουσίαση θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ μαζί του θα είναι ο… Μίστερ Ριάλιτι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από χρόνια απουσίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις