Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τρέχουν και δεν… φτάνουν γιατί είναι “Όλα Λάθος”

Τρέχουν και δεν… φτάνουν γιατί είναι “Όλα Λάθος”

Η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο μισάωρο… και πολύ λέω… της πρεμιέρας της δικαίωσε τον τίτλο της αποδεικνύοντας ότι ο… νουνός ήξερε το τηλεοπτικό αποτέλεσμα και δεν ήταν τυχαία η επιλογή του.

Η… ψυχαγωγική εκπομπή «Όλα λάθος» που ξεκίνησε με κεντρικό παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο προκάλεσε για ακόμα μία φορά πονοκέφαλο στα στελέχη του OPEN γιατί εκτός από τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης έχει και πολύ… παρασκήνιο που αν το έβγαζαν στον αέρα μπορεί τουλάχιστον να έδειχναν κάτι… ενδιαφέρον.

Προς το παρόν όμως προσπαθούν να την επιδιορθώσουν, η καλύτερα να την… αναστηλώσουν μπας και καταφέρει να επιβιώσει στο τηλεοπτικό τοπίο μέχρι το τέλος της σεζόν. Και μην σας κάνει… βαριά η λέξη γιατί πρόκειται για «αναστήλωση» με την έννοια ότι τέτοιες… εκπομπές είναι «μνημείο» για το τηλεοπτικό τοπίο ως παράδειγμα αποφυγής.

Μάλλον στο κανάλι που υποστηρίζει ότι βλέπει… beyond tv θεωρούν ότι «βάζουμε ένα τραπεζάκι, πετάμε μέσα και δυο τρεις να κάνουν πλάκα και την έχουμε την εκπομπούλα». Μετά όμως τη… δικαίωση του τίτλου και διαπιστώνοντας πως πράγματι είναι «Όλα λάθος» έκαναν σύσκεψη αποφασίζοντας πως πρέπει να την ετοιμάσουν καλύτερα για το ερχόμενο σαββατοκύριακο με δικά τους πρωτογενή και ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ.

Αλλιώς εκτός από τον τίτλο της για ακόμα μία φορά θα αποδειχτεί ότι εκεί, στο κανάλι της Παιανίας, έχουν προγράμματα που μπορεί αυτοί να περνούν καλά αλλά στην πραγματικότητα είναι… beyond τηλεθεατών…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις