Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάζουν τα γιορτινά τους!

ΣΤΑΡ STAR

Αλλαγές λόγω των εορτών αποφάσισαν στο STAR με κάποιες από τις εκπομπές να απουσιάζουν από το πρόγραμμα, ενώ αμέσως μετά τα Χριστούγεννα θα… γεννηθεί μία καινούργια εκπομπή.

Βέβαια καινούργια στο κανάλι της Κηφισιάς καθώς υπήρχε στο τηλεοπτικό τοπίο παλαιότερα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Τώρα όμως, η εκπομπή «Stars System» της Άσης Μπήλιου επιστρέφει την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στις 15:45, με την αστρολόγο να κάνει προβλέψεις για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και τι θα τους φέρει η καινούργια χρονιά, ποιοι θα είναι οι τυχεροί στον ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό τομέα αλλά και ποια είναι τα πλανητικά φαινόμενα που θα μας επηρεάσουν το 2018!

Όσον αφορά τις άλλες εκπομπές του σταθμού:

«Η φωλιά των Κου Κου» δεν θα μεταδοθεί ανήμερα και την επομένη των εορτών, δηλαδή οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στις 25 & 26/12/17 και 1 & 2/1/18 θα κλείσουν τη «Φωλιά» τους.

Τις ίδιες ημερομηνίες δεν θα μεταδοθεί ούτε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αλλά την ερχόμενη Παρασκευή, στις 15/12, η Ζήνα Κουτσελίνη διοργανώνει στην εκπομπή της μια μεγάλη γιορτή αγάπης και συμπαράστασης για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις δράσεις του συλλόγου.

Τώρα, αν θέλετε να πάρετε… ενδυματολογικές ιδέες για την εορταστική περίοδο μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Shopping Star» αφού την εβδομάδα 11-15/12 θα έχει επίκαιρο θέμα με τις 5 παίκτριες να πρέπει να ψωνίσουν για «Χριστουγεννιάτικο party με glitter» παρέα με τις καλύτερες φίλες τους! Επίσης, την εβδομάδα 18 – 22/12 το θέμα θα είναι πάλι εορταστικό με τις πέντε υποψήφιες να είναι «Καλεσμένες σε ρεβεγιόν» και να πρέπει να ντυθούν ανάλογα με τη λάμψη και την επισημότητα της μοναδικής βραδιάς! Το ριάλιτι όμως με τη Βίκυ Καγιά δεν θα μεταδοθεί 25 – 26/12 & 1 -2/1/18, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες των δύο αυτών εβδομάδων, δηλαδή από τις 27 – 29/12  και από τις 3 -5/1/18, θα προβληθούν επεισόδια σε επανάληψη.

Επίσης, δεν θα προβληθεί στις 25 & 26/12/17 και 1 & 2/1/18 η κομεντί «Ο άντρας των ονείρων μου».

Τώρα, όσον αφορά τον «Τροχό της τύχης» την Τετάρτη 27/12, την Πέμπτη 28/12 και την Παρασκευή 29/12, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα θα υποδεχτούν στο πλατό πρόσωπα του σταθμού της Κηφισιάς που θα παίξουν με σκοπό τα μετρητά και δώρα που θα κερδίσουν να τα προσφέρουν στα ιδρύματα «ΕΛΠΙΔΑ» και «Κιβωτός του Κόσμου» ώστε να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα που έχουν ανάγκη! Το τηλεπαιχνίδι  δεν θα μεταδοθεί 25 – 26/12 & 1 -2/1/18.

Αντίθετα το «Money Drop» δεν θα προβληθεί την Κυριακή 31/12/17, ενώ όμως τις υπόλοιπες μέρες της προβολής του η Βίκυ Σταυροπούλου θα υποδεχθεί τους υποψήφιους διεκδικητές των 300.000 ευρώ  με χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις.

Διακοπές θα κάνει κι η εκπομπή «Traction» που θα «τραβήξει χειρόφρενο» για τις γιορτινές μέρες και δεν θα μεταδοθεί 24 & 31/12.  Ο Κώστας Στεφανής όμως θα «τρέξει» ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο με τη νέα χρονιά, από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 14:15.

Τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, την Κυριακή 31/12, στις 00:30 να προβάλλουν μουσικό πρόγραμμα από το κέντρο «Club 22» με τους Πάνο Κιάμο και Νίκο Κουρκούλη.

Βέβαια οι περισσότερες αλλαγές που γίνονται στο STAR αφορούν τα παιδιά ενισχύοντας το πρόγραμμά τους με πολλές παιδικές και οικογενειακές ταινίες και σειρές, ακόμα και με πρώτης προβολής, όπως: «Starland», «Eγώ ο απαισιότατος», «The Garfield Show: Γιορτές στο σπίτι», «Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης», «O Κος Πιμπόντι κι ο Σέρμαν», «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου», «Τα Χριστούγεννα του Ντένις του Τρομερού», «Μπετόβεν: Χριστουγεννιάτικη Περιπέτεια», «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες», «Enchantimals Finding Home».

Αυτό λοιπόν θα είναι το πρόγραμμα του STAR την εορταστική περίοδο ελπίζοντας ότι «βάζοντας τα γιορτινά τους» θα κάνουν τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητά τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις