Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χαμός για την καραντίνα του Big Brother! Καινούργιες αλλαγές στο ριάλιτι

Χαμός για την καραντίνα του Big Brother! Καινούργιες αλλαγές στο ριάλιτι

Αν και η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τελικά για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως ουδέν κακό αμιγές καλού!

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Newsit.gr η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να δει… φρέσκο αίμα συμμετοχών για το Big Brother και για αυτό πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε να προβάλλεται νέο τρέιλερ με το οποίο καλούν όποιους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Ε, μέσα σε λίγες ημέρες οι δηλώσεις… χτύπησαν κόκκινο με πάρα πολύ κόσμο να δηλώνει πως θέλει να μπει στο σπίτι του Big Brother.

Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει, όσοι πάρουν το εισιτήριο για το ριάλιτι θα περάσουν από τα απαιτούμενους ελέγχους και θα κλειστούν στην… καραντίνα του Big Brother. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν ξέρουμε τι θα φέρει ο ερχόμενος χειμώνας φαίνεται ότι είναι πολλοί… πάρα πολλοί… πάρα πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν να περάσουν ένα καινούργιο ενδεχομένως lockdown στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Λόγω μάλιστα της αναβολής τα στελέχη του ΣΚΑΪ είχαν περισσότερο καιρό να σκεφτούν και αλλαγές που μπορούν να κάνουν και έτσι μία από αυτές είναι ότι στα live, μαζί με τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη, θα είναι και δύο γυναίκες που θα… σχολιάζουν όσα θα έχουν συμβεί τη βδομάδα που θα έχει περάσει.

Μέσα στον Ιούνιο λοιπόν θα γίνουν τα προ casting ώστε να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι 16 που ενδεχομένως να περάσουν την καινούργια -φευ!- καραντίνα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού….!

Πάντως μετά το καινούργιο… τσουνάμι αιτήσεων συμμετοχής στον ΣΚΑΪ αισιοδοξούν πως το ριάλιτι θα γίνει talk of the tv…και όχι μόνο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις