Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Αρχηγός Μασούντ στο Ιράν! Του έδωσε το περιβραχιόνιο ο Κεϊρόζ [pic]

Μασούντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ξεκινάει σήμερα (14/06) χωρίς την Ελλάδα, αλλά με αρκετές “ελληνικές” συμμετοχές ποδοσφαιριστών. Μεταξύ αυτών και ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και νυν της ΑΕΚ, Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος μάλιστα θα είναι ο αρχηγός της εθνικής Ιράν.

Τον Σοτζέι Μασούντ της ΑΕΚ, επέλεξε ως αρχηγό της εθνικής ομάδας του Ιράν που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, ο Πορτογάλος προπονητής των Ιρανών, Κάρλος Κεϊρόζ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είχε τιμωρηθεί από την ομοσπονδία της χώρας του για τη συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό αγώνα των “κυανέρυθρων” με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά τελικά “μπήκε” στην αποστολή για τα γήπεδα της Ρωσίας. Όντας όμως και από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, “κέρδισε” και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας, όπως έγινε και επίσημα γνωστό από την ιρανική ομοσπονδία.

Τρίτος αρχηγός μάλιστα, θα είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Πρόκειται για τον Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος μετεγγράφη από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό, τον περασμένο Γενάρη.

Η ανακοίνωση για τον αρχηγό Μασούντ

https://twitter.com/iranteammelli/status/1006817310114549760

Mundial Τελευταίες ειδήσεις