Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαραντόνα κατά FIFA! “Υπήρξε τεράστια κλοπή κατά της Κολομβίας”

Μαραντόνα κατά FIFA! “Υπήρξε τεράστια κλοπή κατά της Κολομβίας”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα επιτέθηκε στη FIFA μετά την ήττα της Κολομβίας από την Αγγλία, για τη φάση των “16” του Μουντιάλ 2018. Ο Αργεντινός θρύλος κατηγόρησε την παγκόσμια ομοσπονδία για κλοπή!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα έβαλε με τη FIFA, μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2018. Ο “Ντιεγκίτο” τόνισε ότι υπήρξε μνημειώδη ληστεία στο παιχνίδι των Κολομβιανών με την Αγγλία και κατηγόρησε τον Αμερικανό διαιτητή Μαρκ Γκάιγκερ ότι δεν διέθετε το επίπεδο να διευθύνει ένα τέτοιο ματς.

«Είδα μια μνημειώδη ληστεία στο γήπεδο… ένα θανατηφόρο λάθος για μια ολόκληρη χώρα», είπε ο Μαραντόνα για το πέναλτι που τελικά εκτέλεσε ο Κέιν κι έδωσε το προβάδισμα στην Αγγλία με 1-0.

«Εδώ είναι ένας κύριος που αποφασίζει, ένας διαιτητής στον οποίο δεν θα έπρεπε να ανατεθεί ένας αγώνας αυτού του μεγέθους… Γκάιγκερ, ένας Αμερικανός, τι σύμπτωση», πρόσθεσε ο “θρύλος” του ποδοσφαίρου στη νυχτερινή του εκπομπή στη Βενεζουέλα  για το Μουντιάλ 2018 στον τηλεοπτικό σταθμό Telesur.

«Λυπάμαι για ολόκληρο τον Κολομβιανό λαό. Φώναξα για το γκολ της Κολομβίας σαν να το είχα πετύχει εγώ», είπε ο Μαραντόνα, που άφησε υπαινιγμούς κατά του Πιερλουίτζι Κολίνα για τον ορισμό του Αμερικανού διαιτητή στο συγκεκριμένο ματς.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις